BODOVI BEZ BORBE

Skandal u ABA ligi! Nemaju novaca, ne dolaze na utakmicu

09.01.2015 u 14:45

Bionic
Reading

Košarkaši Levskog zbog financijskih problema nisu otputovali na utakmicu 17. kola ABA lige protiv Budućnosti koja bi se trebala igrati sutra

Ukoliko se bugarski košarkaši ne pojave, utakmica će biti registrirana službenim rezultatom 20:0 u korist domaćeg sastava.

Levski je zbog problema s dvoranom ostao bez treninga, ali i nekoliko igrača pobjeglo je zbog financijske krize. Od vodstva ABA lige tražili su odgodu, ali to prema propozicijama nije bilo moguće, piše mondo.rs. Naime ABA liga već je jednom izašla u susret Levskom za utakmicu 16. kola protiv Zadra.

'Žao nam je što nismo mogli otputovati u Podgoricu. Istovremeno, potpuno razumijemo i poštujemo odluku ABA lige. Uvjereni smo da ćemo do 17. siječnja i utakmice protiv Szolnoka riješiti sve probleme i nastaviti sezonu od koje smo imali znatno veća očekivanja. Nažalost, našli smo se u delikatnoj situaciji, kao i većina klubova u regiji, ali sigurno ćemo brzo stati na noge i nastaviti normalno funkcionirati', izjavio je predsjednik Levskog Leonid Gajdađijev.

Levski je posljednji u ABA ligi s omjerom 1-14.