MEKSIKANAC U WEST HAMU

Slaven Bilić doveo igrača koji je bacio u očaj Hrvatsku na SP-u!

19.07.2017 u 15:16

Bionic
Reading

Hrvatski trener Slaven Bilić iza sebe ima jako tešku sezonu na klupi engleskog West Hama. Sudeći po pojačanjima koja dolaze ova sezona mogla bi biti potpuna suprotnost…

Nakon što su doveli sjajnog golmana Joea Harta čini se kako će još jedno veliko ime uskoro stići u svlačionicu West Hama. Riječ je o iskusnom 30-godišnjem Meksikancu Javieru Hernandezu Chicharitu, a kako javlja Sky Sports transfer je praktički stvar formalnosti.

Chicharito ima iskustvo igranja u Premiershipu kada je nosio dres velikom Manchester Uniteda u kojem je proveo pet godina.

Riječ je o igraču kakvog je Bilić gitno treba, igraču koji ima sjajan osjećaj za gol.

Hrvatski navijači Chicharita jako pamte po utakmici na Svjetskom prvenstvu u Brazilu kada je Meksiko slavio sa 3:1 uz jedan gol i asistenciju sjajnog Meksikanca. Na toj odlučujućoj utakmici Hrvatskoj - koju je vodio Niko Kovač - protiv Meksika je trebala pobjeda za prolaz, a na koncu smo doživjeli – debakl. Upravo je Chicharito, koji je bacio u očaj hrvatske igrače i navijače, bio najbolji igrač utakmice!

Dodajmo još kako je Chicharito prije dvije godine bio na posudbi u Real Madridu, a nakon toga igrao je u Bundesligi za Bayer Leverkusen gdje je igrao iznad svih očekivanja. U prvoj sezoni kao glavni napadač zabio je čak 17 golova (ove sezone 11 golova) čime je svima dao do znanja kako se na njega još može računati.

Chicharito je još uvijek standardni član meksičke reprezentacije, a sustav igre kakav favorizira Slaven Bilić – napadačka igra s puno tranzicije - mogao bi mu savršeno odgovarati.