strašno je razočaran

Slaven Bilić teško se mirio s novim neuspjehom, njegov Watford već mjesec dana ne zna za pobjedu: Uništilo me...

15.02.2023 u 15:35

Bionic
Reading

U derbiju 32. kola engleskog Championshipa Watford, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić je na gostovanju kod vodećeg Burnleyja odigrao 1:1. Watford je vodio od 32. minute, a gol za 1:1 primio je u 95. minuti utakmice. To je dotuklo našeg trenera

Cijelo je vrijeme Watford našeg trenera Slavena Bilića 'tu negdje', momčad se bori za mjesto koje vodi u doigravanje za plasman u Premiership, ali od početka ove 2023. godine baš im i ne ide najbolje.

Naime, Watford već mjesec dana ne zna za pobjedu, u posljednjih pet utakmica ostvarili su poraz i čak četiri remija. Statistika je još i lošija ako se zna da je Watford u posljednjih deset utakmica samo dva puta pobijedio, a neke su utakmice, poput ove s Burnleyem, bile šokantne.

Jer Watford je u gostima kod vodeće momčadi Championshipa imao vodstvo od 32. minute. Držali su se doslovno do samog kraja, a onda u 95. minuti primili gol za 1:1. To je dotuklo Bilića koji nakon utakmice nije skrivao koliko je razočaran.

'Nažalost, ubili su nas. Uništilo me to što su nam pobjedu uzeli golom na samom kraju nadoknade. Bili smo tako blizu pobjede kod lidera, ali nismo izdržali još minutu nadoknade. Trebali smo držati loptu u sredini, igrati s jedne strane na drugu i tako kontrolirati igru...', pričao je Bilić nakon susreta te nastavio:

'Ali, to nismo napravili. Istina, uzeli smo bod, ali kad ovako kasno primiš gol, osjećaš se kao da si izgubio utakmicu. Rekao sam igračima da moraju biti razočarani. Ja svakako jesam, i to jako. No ova nam utakmica pokazuje da puno možemo postići ako i ubuduće pokažemo duh, mentalitet i borbenost kakvu smo demonstrirali ovdje. Ostalo je još puno, u igri su 42 boda i za borbu za svaki od njih trebamo ući kao što smo ušli kod Burnleyja', zaključio je Slaven Bilić.

Standings provided by Sofascore