UTRKA ZA DERBI

Šok u Madridu: Teška ozljeda Realovog kapetana

16.09.2015 u 16:01

Bionic
Reading

Jutro nakon uvjerljive pobjede protiv Šahtara madridski Real dočekala je jako loša vijest, kao i prošle sezone ponovno se moraju nositi s razdobljem bez svog najpouzdanijeg braniča

Tijekom sinoćnjeg ogleda Reala i šahtara kapetan domaćih Sergio Ramos zbog ozljede je morao napustiti teren. Za prve procjene valjalo je pričekati liječnički pregled, a on je otkrio kako je sjajnom braniču dislocirano rame i kako će pauza trajati minimalno mjesec dana.

Optimistične procjene vraćaju ga na teren već za gradski derbi protiv Atletica 4. listopada na Calderonu. no riječ je o iznimno osjetljivoj ozljedi s kojom se nije uputno žuriti. Rame, pogotovo braničima, mora biti savršeno spremno kako bi se koristilo u duelima s najsnažnijim napadačima svijeta koji znaju gdje vas boli... Pogotovo u gradskom derbiju Madrida koji se često pretvara u klasičnu nogometnu tučnjavu.


Ono za što bi svakako morao biti spreman je El Clasico mjesec dana kasnije, no Ramos zna što je pred njim i s osmijehom na lcu navijačima poručuje - vratit ću se jači.

Bez Ramosa Realu neće biti lako