BRITANCI TVRDE

Sprema se veliki preokret: Perišić ipak dolazi na svoje?

31.07.2017 u 08:58

Bionic
Reading

Iako je trener Luciano Spalletti izjavio da će se suprotstaviti transferu Ivana Perišića tijekom kolovoza, britanski mediji pišu da je ipak postignut dogovor i da će ga Inter prodati za odštetu od 53 milijuna eura...

Naš 28-godišnji krilni napadač zablistao je ovog vikenda u dvoboju protiv Chelseaja, zabivši drugi pogodak u pobjedi 2:1 Intera, a zatim su se ponovo probudile glasine o njegovom odlasku u Manchester United.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je trener Luciano Spalletti izjavio da je za njega taj transfer završena priča i da će se suprotstaviti odlasku Perišića tijekom kolovoza, jer nema dovoljno vremena naći adekvatnu zamjenu, britanski mediji tvrde da je dogovor između klubova ipak postignut.

Manchester United navodno je odlučio povećati ponuditi i dati čak 53 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, što je i iznad 50 koliko se vjerovalo da plavo-crni traže za njega.

Ako u ovoj glasini ima imalo istine, Perišić će na kraju ljeta biti sretan čovjek, jer on silno želi nastaviti karijeru u Premiershipu, a Hrvatska će dobiti svoj daleko najveći nogometni transfer...