SAMO NA TPORTALU

SuperSport Hrvatska nogometna liga, 4. kolo, Istra 1961 - Osijek 4:4, 13.8.2023., video sažetak

13.08.2023 u 22:15

Bionic
Reading

U prvoj nedjeljnoj utakmici 4. kola SuperSport HNL-a Istra 1961 i Osijek odigrali su bez pobjednika, ali uz festival golova. Sadržajna utakmica je završila rezultatom 4:4, iako su Osječani imali vodstvo 4:2

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Osječani su u sjajnoj utakmici na stadionu Aldo Drosina u Puli poveli u 22. minuti golom Armenca Stjope Mktrčjana. Izjednačio je u 28. minuti Ante Majstorović. Već na početku drugog poluvremena, u 48. minuti novo vodstvo Osječanima donio je Mijo Caktaš. No, već u 50. minuti Puljani su ponovno izjednačili, a strijelac je bio Slovak Sebastian Nebyla. Samo deset minuta poslije Osijek je došao do dva gola prednosti; prvo je u 58. minuti Kristijan Lovrić realizirao kazneni udarac, a u 60. minuti Dario Nejašmić je Lovrićevo dodavanje pospremio u mrežu za 4:2.

Samo deset minuta poslije Osijek je došao do dva gola prednosti; prvo je u 58. minuti Kristijan Lovrić realizirao kazneni udarac, a u 60. minuti Dario Nejašmić je Lovrićevo dodavanje pospremio u mrežu za 4:2.

No, u 84. minuti lopta je po treći put završila u mreži Osječana. Venezuelanac Mateus probio se po desnom boku uputio oštar ubačaj prema sredini, a loptu je u svoju mrežu skrenuo Brazilac Guedes. Preokret i veselje na tribinama Aldo Drosine dovršio je Ante Erceg. Dvaput je na lijevom krilu prošao pokraj Guedesa, nije ga uspio zaustaviti ni Evangelou, a onda je na njegovu povratnu loptu natrčao Mkrtčjan od kojeg se lopta odbila u mrežu. Drugi autogol Osječana za konačnih 4:4.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +13
Istra 1961 - Osijek, SuperSport HNL, 13.8.2023. Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>> više statistike pronađite OVDJE

Standings provided by Sofascore