MUKE KOŠARKAŠA

Sve zbog lijepe Ane: Od života ste mi napravili pakao!

23.10.2013 u 18:53

Bionic
Reading

Srpski košarkaški reprezentativac Ivan Paunić, koji je u vezi s tenisačicom Anom Ivanović, apelira na tamošnje medije da ga ostave na miru

Ovaj je tjedan u Srbiji 'procurila' priča o vezi dvoje poznatih sportaša, a 26-godišnjem košarkašu Fuenlabrade smeta pritisak koji osjeća sa svih strana.

'Medijski pritisak prelazi granice ukusa. Potpuno razumijem interes javnosti za našu vezu, ali serija neistina, praćenje i telefonski pozivi upućeni nama, bližim i daljim članovima obitelji, prijateljima i poznanicima postali su uznemirujući,' prenosi Mondo.rs izjavu Ivana Paunića kojeg izuzetno smeta što tabloidi ne pišu o njegovim sportskim uspjesima i završenim fakultetima, već ga povezuju s lokalnim starletama:

'Uvijek sam bio najbolji sportaš u školi, i uvijek s ponosom i velikim motivom nastupao za reprezentaciju. Ne znam zašto se u javnosti cijeli moj život oslikava kroz vezu sa starletom ili pjevačicom. Pa ja više od pola tih djevojaka s kojima me spajaju ni ne poznajem, ne znam ni tko su.'

Mediji su također izvukli i priču o njegovom biološkom ocu koji ga je ostavio dok je imao tri godine, a sada se javlja kad mu je sin iznimno popularan. Paulić je na kraju medijima poručio da su mu od života napravili pakao i najavio da je ovo zadnji put da u javnosti govori o svom privatnom životu.

Srpski pak Kurir piše da je Ana Ivanović prestala pratiti Paunića na Twitteru što bi moglo značiti da su prekinuli.