A SAD MALO SMIJEHA...

Tko je u nogometu Gargamel, Nosferatu, Frodo, Hugo...

15.12.2012 u 15:18

Bionic
Reading

Na interaktivnom communityju Tribina.hr naši korisnici su se pozabavili temom 'Otkrijmo smiješnu stranu; na koga sliče slavni nogometaši?' te su oduševili svojim usporedbama

Poigrali smo se poznatim licima pop kulture i usporedili ih uz pomoć korisnika tribina.hr s nogometašima da bismo vidjeli na koga sve sliče zvijezde 'najvažnije sporedne stvari na svijetu'.

U analizama su naši korisnici ostavljali maštovite usporedbe te fotografije nogometaša i osobe, odnosno lika s kojim imaju nešto zajedničko. Neke sličnosti su uistinu zapanjujuće, a u nekima se izgleda više uspoređivao sam karakter nego izgled.

Korisnik Mac316 je tako Luku Modrića usporedio s hobitom Frodom Bagginsom, junakom trilogije 'Gospodari prstenova'.

Vrlo maštovit bio je korisnik Hanibal, za kojeg je Peter Crouch poput lika iz crtane serije 'South Park' – Timmyja, Domagoj Vida prema njemu ima velike šanse da postane Mickey Rourke iz filma 'Hrvač', a Lucho Ibanez podsjeća na mladog Michaela Jacksona….

Tko je prema našim korisnicima vampir Nosferatu, tko sova, Shrek, lik iz igre Hugo, Gargamel ili Johnny Bravo, a kome pripada uloga snagatora iz 'Fantastične četvorke', možete pogledati OVDJE

Isto tako saznajte s kime su naši korisnici usporedili Cristiana Ronalda, Zdravka Mamića, Renu Sinovčića, Vedrana Ćorluku, Francka Riberyja, Carlosa Teveza, Mesuta Özila, Andraesa Pirla te brojne druge osobe iz svijeta nogometa.

Vjerujte, nećete požaliti, a sigurno ćete se i nasmijati. Zato, ponavljamo, kliknite na tribina.hr i uživajte u duhovitim analizama ukrašenima fotografijama.

Tko to u nogometu ne voli Štrumpfove?