Uzvrat protiv Tobola

Trener Hajduka najavio susret u Kazahstanu bez Marka Livaje koji s Bilima nije ni išao na put, a evo i gdje možete gledati ovaj susret

29.07.2021 u 06:24

Bionic
Reading

Hajduk od 17 sati igra uzvratnu utakmicu protiv Tobola, a taj susret možete pratiti na kanalu Arenasport 1 (MAXtv) uz izravan prijenos na tportalu

Nogometaši Hajduka u četvrtak od 17 sati (Arenasport 1, MAXTV) po srednjoeuropskom vremenu igraju uzvratnu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige protiv Tobola u kazahstanskom Kostanayu, a trener Bilih Jens Gustafsson je uoči puta izjavio da će njegovi igrači učiniti sve da prođu dalje.

'Prvu utakmicu smo pobijedili 2:0. Znam da sam prije tog susreta rekao da bih bio zadovoljan tim rezultatom. Mogli smo zabiti još koji pogodak, ali Tobol je jako dobra momčad. Čeka nas dug put, međutim dobro smo pripremljeni i učinit ćemo sve da prođemo dalje. Svi koji su u momčadi su važni. Na put idu 23 igrača. Neki igrači su izvan stroja zbog manjih ozljeda, a Marko Livaja ne ide na put. Radio je naporno da bude spreman, ali neće ići s nama', rekao je trener Gustafsson.

Gergő Lovrencsics najavio je da on i njegovi suigrači u Kazahstan idu pobijediti.

'U europskim kvalifikacijskim susretima svaka je utakmica važna. Igrao sam već ranije u Kazahstanu, znam koliko je teško igrati tamo zbog dugog puta, vremenske razlike. Idemo u Kazahstan pobijediti, a ne čuvati prednost', dodao je Lovrencsics.

Dok čekamo novi europski susret Hajduka, pogledajte najbolje golove drugog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.