A TRAŽI SE NAPADAČ

Trener Liverpoola sretan: Lovren je pravi vođa!

18.08.2014 u 12:48

Bionic
Reading

Nakon teške pobjede protiv Southamptona, Brendan Rodgers pohvalio je Dejana Lovrena koji je odigrao solidnu utakmicu protiv bivšeg kluba…

Liverpool je otvorio sezonu trijumfom 2:1 na domaćem terenu, a gol odluke postigao je Daniel Sturridge u 79. minuti. Gosti su imali prilike vratiti se na samom kraju, ali bodovi su ipak ostali na Anfieldu.

'Za Daniela je to bio tek nastavak pokazivanja da može zabiti golove. Ima 36 golova u 50 utakmica, što je najbolje od svih napadača u povijesti. To pokazuje na kojem je nivou,' pohvalio je Brendan Rodgers svog napadača, a lijepe riječi ima i za našeg Dejana Lovrena, koji je debitirao u službenoj utakmici na Anfieldu baš protiv Southamptona:

'Dejan Lovren je odigrao izvrsno, premda je uvijek nezgodno igrati protiv bivšeg kluba. Lovren se jako dobro nosio s time i pokazao da je organizacijski pravi vođa Liverpoola.'


Rodgers ipak nije zadovoljan igračkim kadrom i nada se pojačanju do kraja prijelaznog roka.

'I dalje mislim da nam treba napadač. To je nešto što ćemo potražiti, ovisno o tome tko će biti u ponudi,' zaključio je čovjek koji je prošle sezone Liverpool odveo u Ligu prvaka.