PREOKRET U SVLAČIONICI

Trener Reala sve iznenadio svojom nedjeljnom objavom!

24.08.2014 u 16:53

Bionic
Reading

Carlo Ancelotti potvrdio je kako će Angel di Maria napustiti redove Real Madrida, no iznenađujuće je otkrio kako računa na Samija Khediru u nastavku sezone…

O odlasku Di Marije u Manchester United za oko 70 milijuna eura mnogo se pisalo posljednjih tjedana i prema zadnjim informacijama dogovor je vrlo blizu i Argentinac će svoju karijeru možda već od sljedećeg vikenda nastaviti u Premiershipu. Navijači Reala time nisu sretni, kao ni dio svlačionice, no nagomilalo se zvijezda i netko mora otići.

Potvrdio je to Carlo Ancelotti na svojoj nedjeljnoj press konferenciji, ali i iznenadio prisutne kad je rekao kako Sami Khedira ostaje u klubu. Naime, Nijemac je već bio otpisan nakon što nije produžio ugovor s 'kraljevskim klubom' i na njega je vršen pritisak da si nađe novu radnu sredinu.

Khedira nije bio ni na klupi na početku sezone, a nedavno je otputovao u Njemačku, što je nagovještavalo njegov odlazak iz kluba. Ipak, Ancelotti i uprava su se vjerojatno predomislili, nemoćni jer je njemački veznjak od zainteresiranih klubova tražio previsoku plaću, a očito mu nije problem niti sjediti na tribinama i ubirati novac u Madridu još godinu dana pa otići kao slobodan igrač sljedeće ljeto.

'Imamo dobro posloženu sredinu terenu s Iscom, Jamesom, Kroosom, Khedirom, Modrićem, Alonsom i Illaramendijem,' zadovoljno je zaključio Ancelotti na press konferenciji. Dakle, ostaje velika gužva u svlačionici, a na Khediri klub neće zaraditi…