ništa neočekivano

Tyson Fury u svom stilu komentirao borbu Usika i Jushue, a odmah i dao odgovor na prozivku Ukrajinca: Prebio bi obojicu...

21.08.2022 u 09:04

Bionic
Reading

Ukrajinac Oleksandr Usik obranio je naslov svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji svladavši i u uzvratnom dvoboju u Jeddahu Britanca Anthonyja Joshuu, ovoga puta podijeljenom odlukom sudaca. Nakon meča, Usik je jasno poručio da želi borbu s Tysonom Furyjem, ili da odlazi u mirovinu

Usik je u noći sa subote na nedjelju došao do svoje 20. profesionalne pobjede.

U periodu između dviju borbi s Joshuom, Usik se stavio na raspolaganje Ukrajini u obrani od ruske invazije. I zato je jasna njegova poruka nakon pobjede u Saudijskoj Arabiji.

'Pobjedu posvećujem svima, obitelji, timu, domovini, onima koji je brane. Hvala vam svima', jasan je Usik, a onda odgovorio i na pitanje želi li WBC-ov pojas teškaškog prvaka koji drži Tyson Fury. S time što se još uvijek ne zna, je li se umirovio ili nije.

  • +6
Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua Izvor: EPA / Autor: STR

'Siguran sam da nije umirovljen, želim borbu s njim. Ne budem li je dobio, ni s kim se više neću boriti', rekao je Usik.

Vrlo brzo javio se i prozvani Tyson Fury.

'Bit ću iskren, nakon što sam pogledao ovo. Obojica su bili sra**e. Ovo je bila jedna od najlošijih borbi za teškaškog prvaka koje sam ikad vidio. Sra**e! Ajmoooo! Prebio bih ih obojicu u istoj večeri. Jeb**o sra**e! Izvadite čekovne knjižice jer Kralj Cigana je tu da ostane - zauvijek!'.