POSUDBA IZVJESNA

U Juventusu ostao bez prilike: Pola Europe sada kreće u lov na Pjacu!

29.12.2017 u 18:12

Bionic
Reading

Trener Juventusa Massimiliano Allegri u svojoj posljednjoj izjavi dao je naznačiti kako će Marko Pjaca ove zime biti poslan na posudbu, a dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da je pola Europe krenulo u lov na usluge našeg reprezentativca...

Mladi 22-godišnji krilni napadač uspješno se oporavio od teške ozljede koljena zbog koje nije igrao punih osam mjeseci, no njegovi nastupi za juniorsku momčad Juventusa nisu impresionirali Massimiliana Allegrija koji ga uopće ne koristi otkad ga je vratio u seniorski kadar.

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

Očekivalo se da će Pjaca zaigrati barem u Kupu protiv Genoe, ali nije dobio priliku ni u tom susretu istrčati na teren, a ako je suditi po posljednjoj izjavi trenera torinskog kluba morat će potražiti alternativnu momčad kako bi dobio minutažu.

'Razgovarat ćemo s momkom i zajedno ocijeniti situaciju. Vratio se nakon devet mjeseci i treba igrati. Izabrat ćemo najbolje za njega i za Juventus,' izjavio je Massimiliano Allegri.

Pjacina posudba tijekom proljeća sada je izvjesna, a dnevnik Corriere dello Sport piše kako 'pola Europe' kreće u borbu za usluge velikog talenta. Pisalo se o odlasku u Liverpool, no favoriti su trenutno Monaco, Schalke i Zenit, iako postoji mogućnost da ga Juventus pokloni i nekom od talijanskih klubova s kojim je u dobrim odnosima...