Top 5 27. kola HT prve lige

[VIDEO] I u najboljim ligama rijetko vidimo jedan ovakav gol, a u domaćem prvenstvu ih je palo čak pet; zbog ovoga je nogomet omiljen sport

05.04.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 27. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i 27. kolo ove, koronavirusom isprekidane, sezone Hrvatski Telekom Prve lige. U pet odigranih utakmica palo je 15 golova, a mi smo i ovoga puta za vas izdvojili naboljih pet u ovom kolu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Kolo su otvorili Varaždin i Slaven Belupo remijem 1:1. Hajduk je slavio s 2:0 na gostovanju kod Lokomotive, a istim rezultatom je Osijek slavio u Puli kod Istre 1961. Šibenik je uspio iznenaditi Dinamo i uzeti mu bod u domaćem 1:1 remijem, a pravu dramu gledali smo u Gorici gdje je Rijeka vodila 0:4, a onda Gorica došla do 3:4 i do zadnje sekunde je susret bio neizvjestan.

Dinamo je prvi sa 61 bodom iz 26 utakmica, dok je Osijek drugi s jednakim brojem bodova, ali i utakmicom više. Slijedi Gorica koja je iz 27 utakmica osvojila 48 bodoa, pa Rijeka s 42 boda iz 27 utakmica. Na petom mjestu je Hajduk koji je u 25 utakmica osvojio 39 bodova, a šesti je Šibenik s 27 bodova iz 27 utakmica.

Slaven Belupo drži sedmu poziciju sa 25 bodova iz 26 utakmica, a osma je Istra 1961 s 24 boda iz 27 utakmica. Na devetom mjestu je Varaždin s 23 boda iz 27 utakmica, a zadnja je Lokomotiva s 20 bodova iz 27 utakmica.Tablica je nepotpuna jer se zbog pandemije i europskih utakmica nekih klubova nisu odigrale sve utakmice.

I u 27. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.