Top 5 34. kola HT Prve lige

[VIDEO] Pogledajte još jednom spektakularne golove Hajdukovih klinaca i poteze kakvih se ne bi posramile ni najveće svjetske lige

13.05.2021 u 08:01

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 34. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je 34. kolo Hrvatski Telekom Prve lige. Dinamo je već u prošlom kolu matematički osigurao naslov prvaka pregazivši Rijeku na Rujevici s 5:1, ali u ovom kolu je bilo itekako napeto u borbi za ostanak i Europu. U pet odigranih utakmica palo je 15 golova, a za vas smo i ovoga puta izdvojili najboljih pet u ovom kolu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Istra i Lokomotiva su remijem 1:1 ostavile jednaki razmak u borbi za ostanak, dok je Varaždin iznenadio prvaka Dinamo i na Maksimiru mu oteo važan bod koji ga ostavlja u igri za ostanak u elitnom društvu. Osijek je s 3:0 pobijedio Šibenik iako više ne može ni naprijed ni nazad s drugog mjesta, ali zato je posebno zanimljiva bila borba za treće mjesto koje za sada drži Gorica.

Iako su i dalje u komotnoj situaciji, Turopoljci su doživjeli težak poraz na Poljudu. Hajduk je na domaćem terenu po prvi puta ove sezone pobijedio Goricu i to na spektakularan način zabivši četiri gola već u prvom poluvremenu. Rijeka je pak s 2:0 pobijedila Slaven Belupo i najavila borbu do samog kraja.

Nakon 34 odigrana kola, Dinamo je prvi sa 79 osvojenih bodova, a drugi je Osijek koji ima osam bodova manje od Modrih i osigurano drugo mjesto. Slijedi Gorica s 59 bodova, pa Rijeka koja ima 55 osvojenih bodova, bod više od petoplasiranog Hajduka.

Šesti je Šibenik s 35 bodova, a slijedi Slaven Belupo koji ima četiri boda manje. Osma je Lokomotiva s 30 bodova, deveti Varaždin s 28 bodova, a zadnja Istra 1961 koja ima samo 26 bodova. I u 34. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.