NEMA LOGIKE

Zaboravljeni hrvatski adut: Mogu još puno, ali me ne zovu...

24.09.2015 u 15:27

Bionic
Reading

Pred hrvatskom nogometnom repreznatcijom su dva listopadska ogleda u kojima mogu osigurati plasman na EURO, a novi izbornik Čačić odabrao je 23 imena na koja računa za te (s Bugarskom i Maltom) dvoboje

Ivan Strinić je za reprezentaciju skupio 33 nastupa, i s 28 godina je zaslužio igranje u Napoliju gdje ga je lani vodio aktualni raelov strateg Rafa Benitez. Bio je jedan od rješenja za deficitarnu poziciju lijevog beka, ali naglo je nestao s radara hrvatskih izbornika.

'Nikad nisam imao nesporazume s trenerima i izbornicima, pa tako ni s Nikom Kovačem. Zamolio sam ga da me oslobodi obaveza kad mi je supruga trebala roditi, izašao mi je u susret, a na sljedeće dvije akcije je me zvao zbog ozljede. Zašto me nije zvao nakon toga, ne znam,' kaže za 24 sata Strinić koji se nije našao niti na novom popisu.

'Ne znam što bih rekao, moje je da treniram i igram, na ostalo ne mogu utjecati. Uvijek sam se odazivao i uvijek ću se odazivati pozivu izbornika, jer je igranje za reprezentaciju za mene čast. Smatram kako moje vrijeme nije prošlo i kako mogu dati još puno, a što će biti ne mogu predvidjeti,' završava nekadašnji Hajdukov bek kojemu je novi izbornik pretpostavio Danijela Pranjića i Josipa Pivarića.