SRETAN PUT I PUNO SREĆE

Zanimljiv zadnji trening Hrvatske uoči Brazila

02.06.2014 u 18:30

  • +6

Posljednji trening nogometnih reprezentativaca prije odlaska na SP u Brazil

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Bionic
Reading

Posljednji trening hrvatskih nogometaša na području Hrvatske uoči odlaska na SP u Brazil bio je otvoren u svom uvodnom dijelu, a nakon odrađenog posla reprezentativci su još jednom saželi dojmove uoči odlaska na turnir do kojega se odbrojava godinama

Posljednji trening reprezentacije u Hrvatskoj donio je uz rastrčavanje dvije vježbe. Cijela momčad igrala je 'uz rendu' zagrljeni jedan za drugog u krug i bilo je zaista atraktivnih rješenja od 'europskog Brazila'. Uslijedilo je pucanje s 25 metara slabijom nogom... Prvi je pogodio izbornik, a kasnije je bilo i kaznenih sklekova, ali i nekoliko dokaza da imamo vrlo polivalentne igrače. Najvažnije je da su svi trenirali zajedno u istom ritmu, nadajmo se da su ozljede pitanje prošlosti.

'Stanje u ekipi adekvatno je fazi priprema. Atmosfera u ekipi je odlična i samo čekamo pokazati koliko možemo na najvišoj razini,' kaže Mario Mandžukić i na temu preskakanja prve utakmice utješno dodaje:

'Barem ću biti svjež za Kamerun.'


Danijel Pranjić kotira kao najozbiljnije rješenje za lijevi bok, ali i dodaje.

'To je isključivo na izborniku. Ja sam spreman, ozljeda je prošlost, ali i Vida i Vrsaljko su u Osijeku pokazali da su dobra rješenja. Tko god istrči dat će sve što ima za rezultata ekipe.'

Eduardo dolazi kući, ali spreman je za bitku za svoju drugu domovinu.

'Iščekivanje je veliko, ali imamo još i utakmicu s Australijom. Ova zadnja pobjeda donijela nam je dodatnu dozu samopouzdanja i sada samo da se nitko ne ozlijedi. Iovako smo ostali bez dovoljno važnih igrača.  Straha nema, znamo koliko možemo i čekamo da prođe još tih 10 dana da sve počne,' završava Dudu.

Svi čekamo... Hrvatska ekspedicija u utorak rano ujutro kreće iz Zagreba prema Brazilu, na put koji će svježe pamtiti čitavih života.