sramota!

Zastrašujuće prijetnje supruzi Interovog igrača!

01.05.2018 u 11:16

Bionic
Reading

Nevjerojatne vijesti stižu iz Italije. Naime, iako je njezin životni partner na terenu bio tek nekoliko minuta, navijači Intera optužili su ga kao glavnog krivca za poraz od Juventusa, lijepa manekenka Chloe Sanderson dobila je prijeteće poruke

Chloe Sanderson, poznata manekenka i supruga nogometaša Intera Davidea Santona, prolazi kroz pakao nakon poraza milanskog kluba od Juventusa u nedjeljnom derbiju Serije A.

Zanimljivo, Santon je u igri proveo zadnjih nekioliko minuta, točnije od 85. minuta kada je ušao umjesto Icardija, ali je domaćin u tom periodu primio dva gola i uslijedio je potpuni rezultatski preokret.

  • +4
Inter - Juventus, 35. kolo Serie A, 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

I zato domai navijači prijete, ni manje ni više - nego njegovoj ženi, koja se očito toliko uplašila da je izašla u javnost i prenijela što joj pišu domaći navijači.

'Nemam riječi za ta ljudska bića, ako ih tako uopće i mogu nazvati. Dobila sam prijeteće poruke, pišu mi da će me silovati i ubiti', ističe Sanderson.

Ona tvrdi da prvi put u životu osjeća strah dok je sama u kući sa sinom te da stalno provjerava jesu li im vrata od kuće zaključana.

'Tim idiotima treba reći što je životni problem, ali i to da se trennutno brinem hoće li moj otac umrijeti od raka, a oni se svađaju zbog nogometa. To je strašno'.

Podsjetimo, Juventus je u izuzetno uzbudljivoj završnici pobijedio Inter 3:2. Klub iz Milana je do 87. minuta vodio rezultatom 2:1, a onda je uslijedio veliki preokret gostiju.