BUDUĆA PRAVNICA

Zbog ove atraktivne nogometne sutkinje niželigaški nogomet više nije isti

25.10.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Atraktivna Karolina Bojar, poljska nogometna sutkinja, značajno je povećala broj svojih pratitelja na društvenim mrežama nakon što je u medijima objavljeno njenih nekoliko fotografija s terena

Naime, 20-godišnja Poljakinja Karolina Bojar, studentica prava, nedavno je i službeno postala nogometna sutkinja. Tako se njena fotografija na blatnjavom terenu u Krakowu, na terenu jednog niželigaša, brzo proširila Internetom.

Ubrzo je objavljeno i nekoliko članaka o njoj pa se tako doznaje kako joj je ljubav prema nogometnom suđenju usadio djed koji je godinama bio sudac i kao djevojčicu često ju je vodio na utakmice.

Cijela priča je krenula kada su poljski fotoreporteri snimili Karolinu na jednoj utakmici te su fotografiju objavili uz komentar: 'U Krakowu je lijepo.'

Ubrzo je Karolina objavila i svoj komentar: 'Nećemo se lagati, teren sigurno nije bio tako lijep.'

Runda jesienna taka jest 🐷 Fot. @instafotopyk ❤️ #referee #football #match

Objavu dijeli Karolina Bojar (@bojarmeow)

Uz studij prava koji joj uzima puno vremena, Karolina svaki slobodan trenutak koristi za trčanje ili odlazak u teretanu kako bi održavala formu. Sudeći po fotografijama na njenom Instagram profilu i nekim medaljama koje je osvojila na natjecanjima u trčanju s normama koje se propisuju sucima neće imati problema.

👧🏻⚽️ fot. Jakub Włodek 📸#football #referee #zina #brunette #polishgirl

Objavu dijeli Karolina Bojar (@bojarmeow)

Ako uz sve to dobije i pozitivne ocjene za suđenje brzo će se s niželigaša prebaciti u rang više. Kaže kako je ambiciozna i kako joj je cilj doći do najvišeg ranga. Zasad će igrači i navijači na niželigaškim utakmicama imati privilegiju da im lijepa Karolina dijeli pravdu.

👧🏽⚽️📸 #referee #football #photoshoot #zina #sportygirl #brunette

Objavu dijeli Karolina Bojar (@bojarmeow)