IZJAVE KOJE ĆE PODIJELITI SPLIT

Željko Kerum se nije suzdržao; evo tko su za njega štetočine u Hajduku i kako se jedino klub može spasiti

20.08.2018 u 19:05

Bionic
Reading

Glavna tema u hrvatskim nogometnim krugovima je Hajduk koji je novim prvenstvenim posrtajem još jednom razočarao svoje navijače. Kluba s Poljuda dotakao se i Željko Kerum

Hajduk je ispao iz Europe, a u prva četiri kola Hrvatski Telekom Prve lige osvojio je tek dva boda. Dakle, 'bili' su u domaćem prvenstvu u 360 minuta još bez pobjede.

No osim loših rezultata oko kluba vlada loše ozračje, prodaju se igrači, travnjak je u očajnom stanju, Torcida prijeti igračima batinama, a neki poput Saida gube živce i udaraju suparničke nogometaše kao što je to bio slučaj u porazu od Gorice (0:2) .

U kaotičnoj atmosferi ostavke su ponudili trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović, ali su to iz kluba zasad odbili.

Situacija u Hajduku sada je glavna tema u hrvatskoj nogometnoj javnosti, posebice u Splitu gdje je taj klub za mnoge više od sporta.

  • +16
Hajduk - Gorica, 4. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Ni Željko Kerum, predsjednik splitskog HGS-a Željko Kerum, nije propustio komentirati zbivanja oko kluba s Poljuda.

'I do sada sam govorio da je Nadzorni odbor štetočina i jasno je da projekt koji je Naš Hajduk pokrenuo ne ide u dobrom smjeru. Grad Split treba prodati svoje dionice, i da bude jedan vlasnik, ne bi onda bilo štete. Politika ne može upravljati Hajdukom zbog straha od ulice, odnosno hoće li izgubiti glasove', jasan je bio Kerum, a prenosi Dalmatinski portal.

Hajduk – Gorica 0:1, Miya 27' Izvor: Društvene mreže

'Grad je dao udruzi na upravljanje Hajduk i nisu ništa napravili. Tko su ti ljudi u Nadzornom odboru, gdje su bili, što su radili, a zauzeli su pozicije ka da su bogovi. Kako oni biraju kadar? Igrače, koji, da prostite, ne vrijede pišljiva boba? Zajedno s upravom i nadzorom to sve triba maknit i Grad treba stavit dionice na 'tender'. To je jedini spas. Inače, ako ostane Grad vlasnik i dalje će podilaziti Našem Hajduku i ulizivat se navijačima.'

  • +4
Said glavom u lice udara Kahlinu Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL