U ČETIRI OKA

Zidane obavio ozbiljan razgovor s Modrićem: Luka sada zna kakva mu je sudbina u Realu

09.05.2019 u 13:35

Bionic
Reading

Iako je dovedena u sumnju vjera Zinedinea Zidanea u Luku Modrića posljednjih tjedana, španjolski mediji saznali su da je u nedavnom razgovoru u četiri oka trener Reala poručio hrvatskom veznjaku da na njega ozbiljno računa dok god će moći igrati na vrhunskom nivou…

Podsjetimo, Zidane i Modrić zajedno su osvojili triput u nizu Ligu prvaka, prije nego što se francuski stručnjak odlučio odmoriti i privremeno napustiti Real Madrid.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kada ga je predsjednik Perez ovog proljeća vratio na klupu, Zidane je promijenio mišljenje o nekim igračima koji su igrali važnu ulogu u prethodnoj eri, prije svega o Garethu Baleu s kojim je razgovarao i rekao mu da na njega ne računa sljedeće sezone te da bi Velšaninu bilo najbolje pronaći novi klub.

Pojavili su se i oni koji su tvrdili da je i Luka Modrić izgubio povjerenje slavnog Francuza, s obzirom da je nakon slabe utakmice protiv Raya Vallecana u potpunosti izostavljen iz sastava u dvoboju s Villarrealom prošlog vikenda.

No, španjolski mediji saznali su da ipak nije tako. Naime, emisija 'El Partidazo de COPE' urednika Juanme Castana saznala je kako su ovih dana Zidane i Modrić vodili ozbiljan razgovor. Trenera je zanimalo kakvi su planovi hrvatskog 33-godišnjeg kapetana, a kada je čuo da namjerava završiti karijeru u Realu, rekao je Luki da se ne mora brinuti za svoju budućnost te da će kod njega imati mjesto u momčadi dok god bude bio na potrebnom fizičkom nivou.

Unatoč tome, vjeruje se da će Real ovog ljeta pokušati dovesti bar jednog novog vrhunskog veznjaka u momčad, ali zbog toga bi se prije trebao brinuti Toni Kroos, nego naš Luka…