U svom stilu

Zlatan Ibrahimović ponovno objavom zapalio internet; ovoga puta je jasno dao do znanja što stvarno misi o Anti Rebiću i suigračima

27.06.2020 u 08:44

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović objavio je fotografiju s treninga Milana, a opis ispod nje je dobro nasmijao sve fanove

Zlatan Ibrahimović stigao je u Milan u siječnju ove godine nakon što mu je istekao ugovor s LA Galaxyjem. Iako ima već 38 godina švedski je napadač u Milanu ubrzo postao vođa ekipe i glavna karika koja je nedostajala do tada da se klub pokrene. Ibra je u 10 utakmica zabio četiri gola i upisao jednu asistenciju, a uz njega je cijela ekipa igrala bolje.

Spominje se da će uskoro napustiti klub što će biti velika šteta za Milan koji se bori za neko od mjesta koje vode u Europu, a iduće godine aspirira i na sami vrh tablice pod novim trenerom koji bi trebao doći ovog ljeta. Trenutno su sedmi s 39 osvojenih bodova, tri manje od šestog Napolija i devet manje od pete Rome, a za vratom im pušu Parma koja ima jednak broj bodova kao i Milan i Verona s bodom manje.

Ibrahimović je u karijeri igrao za brojne velikane poput Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, PSG-a i Manchester Uniteda, a gdje god da je došao bio je jedan od najboljih. Osim na terenu, Ibra često oduševi i svojim izjavama. Iako nekima zvuči bahato, to je samo njegov stil od kojeg ne odstupa.

Često sam sebe naziva 'lavom' ili 'Bogom nogometa' pa ni ne čudi da je slično ponovio na društvenim mrežama. Ibrahimović je na svojim službenim profilima na društvenim mrežama podijelio sliku sebe i suigrača na treningu Milana uz karakterističan opis.

'Bog i njegovi učenici', napisao je Ibra i još jednom nasmijao fanove.

View this post on Instagram

God and his students

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on