oglasi

IT stručnjake traže Deutche Telekom, Ericsson Nikola Tesla... Evo detalja

09.07.2018 u 12:07

Bionic
Reading

Bez obzira na ljetne mjesece, zapošljavanje u IT sektoru je u punom jeku. Ovaj su tjedan u lovu na nove zaposlenike J&T banka, Deutsche Telekom, Deegloo, Austrijski XAL i Ericsson Nikola Tesla. Ponudu poslova donosi portal MojPosao

J&T banka d.d. članica je J&T Finance Grupe, jedne od najjačih financijskih investitora na području Srednje Europe. Trenutno zapošljavaju Sistem administratora s magisterijem informatičkog usmjerenja, poznavanjem serverskih softverskih platformi, baza podataka i računalnih mreža. Rok prijave na oglas je 20. srpnja. Otvoreno je radno mjesto i za dva Programera u Odjelu aplikativne podrške.

Deutsche Telekom Pa-net oblikuje i upravlja zajedničkom paneuropskom mrežom Deutsche Telekoma. Sjedište je u Bratislavi, a lokacije se nalaze diljem Europe. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Production Factory Security Senior specijalista. Detalje pročitajte u oglasu.

Deegloo je mlada tvrtka s ambicioznim timom usmjerena razvoju kvalitetnog softwarea za američko tržište. Želiš raditi u maloj tvrtki gdje se cijeni svaki tvoj doprinos? Imaš oko za detalje, jako si organizirana i sistematična osoba? Trenutno zapošljavaju QA Inženjera, a kao tester softwarea bit ćeš odgovoran za ono što tvrtka isporučuje korisniku. Poslodavac nudi i niz beneficija, pa svakako pogledaj.

  • +7
Mladi robotičari Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Austrijska tvrtka XAL zapošljava Software developere za rad u Varaždinu na projektu implementacije Microsoft Dynamics ERP rješenja unutar XAL grupe. Svi koji imaju interes i želju za razvojem karijere u ERP sustavima, ovo je izvrsna pozicija. Očekuje te iznadprosječna plaća sukladna iskustvu, odličan ured u strogom centru Varaždina, rad na međunarodnim projektima te povremen remote rad. Ostale detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

Ericsson Nikola Tesla zapošljava System Administratora/ System Integratora s minimalno 5 godina iskustva sa sistem administracijom, razvojem, virtualizacijom te izvrsnim znanjem engleskog jezika. Detalje pozicije i očekivanja na radnom mjestu pročitajte u oglasu, a prijaviti se možete do 19. srpnja.