LGM I MODDB NAGRAĐUJU

Modificirajte Starpoint Gemini i osvojite vrijedne nagrade

17.11.2016 u 15:23

Bionic
Reading

Popularna znanstvenofantastična opera u izradi Starpoint Gemini Warlords dobila je službenu podršku za modove putem Steam Workshopa, a njezini tvorci iz Little Green Mena u to su ime priredili veliko natjecanje u modificiranju

Uglavnom, ekipa iz modDB-a ujedinila je snage s Little Green Men i pripremila natjecanje sa zbilja uzbudljivim nagradama. Natjecatelji mogu osvojiti hardver poznatog proizvođača ROCCAT i dobar stari keš. Kako? Izradom dodatka za Starpoint Gemini Warlords.

Pravila su relativno jednostavna. Prvih deset uradaka koji ispune minimalne standarde automatski će tvorcima zaraditi majicu kratkih rukava ROCCAT i hrpu kul sitnica iz Iceberg Interactivea. Niste neki maher u izradi modifikacija, a htjeli biste se ogrepsti za pokoju nagradicu? Nema problema - svi koji glasaju za najbolju modifikaciju mogu osvojiti Starpoint Gemini 2 i pripadajući mu dodatni sadržaj.


Izbor teme modifikacija je, pišu iz LGM-a, potpuno na vama - no ohrabruju vas da ne budete skromni te da napraviti zbilja epske stvari. Event traje do 22. prosinca, do kada će zajednica izglasati najboljih deset uradaka.

Nakon što se glasanje privede kraju te konačno odluči tko spada među deset najboljih modova, društvo iz ModDB-a i LGM odlučit će koji je od njih zbilja kraljevska modifikacija.

Više informacija o natječaju možete pronaći ovdje. Kako napraviti mod? Pratite ovaj tutorial, naučite sve što vam je potrebno za izradu dobre modifikacije i pokažite im svima što znate! Sretno!