VICKASTO

Novi trailer za Mirage istražuje smiješnu stranu ultranasilja

09.06.2016 u 07:07

Bionic
Reading

Torn Banner je sa svojim Chivalryjem u nekoliko navrata dokazao kako nasilje u videoigrama može biti i te kako zabavno. Filozofija bizarno lomljivih i krvlju punjenih likova proslijeđena je i u Mirage gdje ćemo osim hladnim oružjem neprijatelje moći komadati i moćnim čarolijama. Seksi!

Ideja izrade kompetitivne borbene igre iz trećeg lica koja pored perzijske vizualne inspiracije koristi i elemente fantastike, već je dulje vrijeme u stadiju izrade. Njezini autori uzdaju se u prethodno iskustvo s izuzetno uspješnim Chivalryjem te je upravo zahvaljujući tome nastoje oblikovati kao naslov slične tematike.

Različiti likovi opremljeni nizom manje ili više bizarnih oružja te moćnih čarolija, prekrasne arene i velika količina nasilja glavni su sastojci igre čiji najnoviji foršpan objašnjava zbog čega autori vole krvave digitalne egzekucije.

Mirage: Arcane Warfare Behind the Banner: Blood and Gore


Ultranasilne smrti obično služe kao odličan ventil nakon teškog radnog dana ili gomile izgubljenih partija. 'Jednom kad konačno dohvatite tog lika koji vas je nekoliko puta smaknuo i razljepite ga po obližnjem zidu - shvatit ćete o čemu pričamo', kažu autori.

Mirage: Arcane Warfare najavljen je za kraj ove godine, a njegovi autori razveselili su mnoge obožavatelje najavom bete koja će se održati ovog ljeta.