NOVA AKCIJSKA VIDEOIGRA

Pogledajte adaptaciju kultnog stripa 'Berserk' u akciji

09.08.2016 u 08:00

Bionic
Reading

Koei Tecmo već duže vrijeme najavljuje dolazak Berserka u svijet igara, a sudeći prema najnovijem foršpanu, njegov izlazak je sve bliži i bliži

Podsjetimo, Berserk je strahovito dugoročna manga smještena u svijet vrlo mračne fantastike. Glavni lik Gatsu u najnovijem foršpanu iz Koei Tecma nemilosrdno krči kroz horde trolova te nam daje okvirnu ideju što možemo od igre očekivati. Radi se, naime, o naslovu strahovito sličnom Dynasty Warriorsima.

Vi ste jedan lik koji se bori protiv hordi i hordi neprijatelja, s time da u konkretnom slučaju Berserka dvoruki mač, težak barem dvadeset kilograma, svoj posao odrađuje više nego dobro.

Berserk gameplay trailer


Također, valja voditi računa i o tome kako je Berserk inspirirao poznatu seriju igara Dark Souls, kao i Dragon's Dogma. Njegova adaptacija u videoigru možda neće dosegnuti vrhove koje je dosegao strip, no hej, - barem u igri radimo ono što glavni lik Gatsu radi najbolje, a to je puno, puno sjeckanja neprijatelja svih oblika i vrsta.

Igra stiže na PlayStation 4, PlayStation Vitu i Steam 27. listopada ove godine. Za više informacija i pokoji spojlerčić, svratite na službenu stranicu Berserka