SONY XB40

Sonyjevi novi prijenosni zvučnici oduševili razgaljene snowboardere

10.04.2017 u 12:39

Bionic
Reading

Blistava svjetla i snažan bas iz zvučnika Sony XB40 EXTRA BASS pozdravili su prvi dan najpoznatijeg glazbenog festivala na snijegu

Nastup profesionalnih snowboardera Stevea Grabera i Chrisa Crowla obilježio je kraj prvog dana na planinskom festivalu Snowbombing u Majrhofenu, u Austriji. Borderi u odjelima optočenim LED svjetlima i novim Sony XB40 EXTRA BASS bežičnim zvučnicima, uz snažne basove pjesme 'Can’t take It' grupe Bassjackers najavili su skijašima početak festivalskog večernjeg provoda.

Sonyjevi zvučnici XB40 na Snowbombing Festivalu 2017 Izvor: Društvene mreže / Autor: Sony

'Nikada nisam doživio takvo što – prvo sam čuo glazbu s planina, a zatim sam vidio dva boardera u fantastičnim osvijetljenim odijelima zahvaljujući kojima smo mogli vidjeti sve njihove trikove. Svjetlo zvučnika pulsiralo je u ritmu muzike, što je doprinijelo doživljaju i na odličan način napravilo uvod u prvu festivalsku noć', izjavio je Claus Mueller (21), jedan od posjetilaca festivala iz Austrije.

Boarderi su puštali glazbu s dva zvučnika Sony XB40 koji su funkcijom Wireless Party Chain oduševili mnogobrojne posjetitelje. LED linijsko svjetlo, trepćuće svjetlo i osvjetljenje zvučnika sinkronizirano s ritmom glazbe nikog nisu ostavili ravnodušnim, a EXTRA BASS svima je jasno dao do znanja da zabava počinje.

Zvučnici Sony XB40 trenutačno su dostupni u ponudi po cijeni od približno 230 eura.