JOŠ JEDNOM, ALI SA STILOM

Syberia 3 odgođena je do 2017.

07.10.2016 u 08:25

Bionic
Reading

Treći nastavak kultne avanture je, na žalost svih obožavatelja, odgođen do nepoznatog datuma u 2017.

Obožavatelji point and click avantura i ekipa kojoj nedostaju dobre stare videoigre polagali su velike nade u skorašnji dolazak trećeg nastavka hita iz Microidsa. Firma je nakon sveukupno četiri odgode najavila igru za 1. prosinca 2017.

Pa, pripremite rupčiće i čokoladu jer je igra ponovno odgođena - sve do nepoznatog datuma u 2017. 'Nakon nevjerojatnog uzbuđenja s kojim smo krenuli u rad na njoj, odlučili smo dati dodatnu dubinu novoj avanturi Kate Walker', rekao je potpredsjednik Microidsa Elliot Grassiano.

'Svjesni smo da obožavatelji diljem svijeta žele obući Katičine čizme. Trebat će nam dodatno vrijeme da im priskrbimo avanturu koja će biti u razini njihovih očekivanja.'

'Vrlo sam razočaran činjenicom da je Syberia 3 odgođena zato što bih najradije izdao igru čim završim priču, no ujedno osjećam olakšanje kad znam da su Microidsi odlučili odgoditi njen izlazak zato što je to nužno kako bi igrači dobili najbolje iskustvo koje im možemo pružiti', kaže tvorac igre Benoit Sokal.

'Odlučili smo dodati još animacija u novi nastavak, dodatne grane priče, kao i još nekoliko jezika, što u principu znači više posla', zaključio je Sokal.

Ukratko - situacija možda nije najbolja za nestrpljive, no realno - sigurni smo kako će se još malo čekanja ipak isplatiti. Nestrpljivi mogu prednaručiti igru na Steamu po cijeni od 40 dolara