BESPLATNE VIDEOIGRE

[VIDEO] Što zaigrati za vikend? Ugrabite Gods Will Fall potpuno besplatno

07.01.2022 u 12:07

Bionic
Reading

Epic Games nastavlja s besplatnim promocijama. Ovog tjedna posjetitelji njihova dućana moći će besplatno preuzeti akcijsku avanturu Gods Will Fall

Nakon prazničke ekstravagance, Epic se vratio na malo sporiji ritam izbacivanja naslova, ponudivši 'samo' jednu besplatnu igru tjednom. Ovaj put na raspolaganju imamo roguelite inspiriran Dark Soulsima pod imenom Gods Will Fall.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Clever Beans

U igri preuzimate vodstvo nad skupinom keltskih ratnika - ostatka vojske koja je krenula u boj protiv opresivnih bogova. Vaš zadatak je probiti se do svakog od tih bogova i naučiti ih pameti tako da ih udarate dok se ne prestanu micati.

Zadatak zvuči puno jednostavniji nego što zapravo jest - Gods Will Fall je jedna od 'onih' igara koje igrače tjeraju do samih granica strpljenja i resursa prije nego što im sve vrate i nagrade ih prilikom da poginu u jazbini drugog izvandimenzijskog užasa.

Gods Will Fall, tim rečeno, nije najbolja igra koju smo ikad zaigrali, što zbog nesavršenih mehanika, što zbog nedorađene borbe. On, unatoč tome, i dalje predstavlja solidan izbor za vikend, pogotovo s obzirom da ga možete preuzeti bez da platite ijednu kunu.

Igra je dostupna na Epicovom dućanu, a besplatna će biti do 13. siječnja.