BORZAN U AKCIJI

Jesu li Slavonci presudili Slavku Liniću?

09.06.2014 u 10:20

Bionic
Reading

Vjerojatno presudna potpora premijeru i predsjedniku stranke Zoranu Milanoviću u ratu protiv Linića stigla je s istoka Hrvatske, piše Glas Slavonije. Prema tom scenariju, Biljana Borzan bila je ta koja je osigurala konačni rezultat od 50:47 u korist izbacivanja Linića iz SDP-a

Osječki dnevnik piše kako je potpuno jasno da su pripadnici Linićeve utvrde, riječkog SDP-a, dali glas protiv takvog scenarija, a s obzirom na to da je glasovanje bilo tajno. Izvori Glasa Slavonije tvrde kako je Biljana Borzan, europarlamentarka, šefica osječkog SDP-a i bliska Milanovićeva suradnica, odigrala ključnu ulogu u organizaciji potpore iz Osijeka. Borzan tvrdi da to nije točno.

'Nisam članica Glavnog odbora, a k tomu kako bih uopće, da sam i htjela, mogla kontrolirati kako je tko glasovao?! Glasovanje je bilo tajno, a ja nikome nisam virila iznad glave da vidim što je napisao na listiću. Uostalom – što znači da sam ja 'milanovićevka'? Ja samo smatram da treba poštovati instituciju predsjednika stranke koja je na izborima dobila potporu više desetaka tisuća ljudi. Ovu cijelu priču napumpali su mediji, ništa dramatično se ne događa, nastavljamo normalno dalje raditi', izjavila je Borzan.