PUNKERSKI SURVIVAL HORROR

Novi dnevnik autora Shadows of the Damned

02.05.2011 u 08:48

Bionic
Reading

Shadows of the Damned jedna je od najisčekivanijih akcijskih igara ove godine i to ne bez razloga, kao što to prikazuje i najnoviji dnevnik njegova dva dizajnera

O Shadows of the Damned pisali smo već u nekoliko navrata, a radi se o naslovu koji iz mjeseca u mjesec postaje sve interesantniji. Na igri radi Grasshopper Manufacture uz potporu Shinjija Mikamija i Goichija Sude, ljude zaslužne za naslove poput No More Heroes, Resident Evila 4 i Vanquisha.

 

Ovoga puta igre se dotičemo jer je spomenuta ekipa objavila novi video dnevnik u kojemu su objašnjeni gameplay koncepti Shadowsa i to uz urnebesne igrane scene i još urnebesniju sinhronizaciju. Ah, taj Japan:

 

 

 

Kao što već vjerojatno znate, Shadows je pucačina iz trećega lica tj. survival horror u kojemu preuzimate ulogu Garcie Hotspura, nabrijanog punk-rockera koji odlazi u sam pakao kako bi kastrirao đavla i izbavio voljenu. Najbitnije oružje pri tome biti će mu, kao što to prikazuje i video – lubanja. Lubanja koja će biti sposobna komunicirati, ali i transformirati se u neko od vatrenih oružja ili pak – motor.

 

Shadows of the Damned na tržištu bi se trebao pojaviti 21. lipnja 2011. i to na PlayStationu 3 i Xboxu 360.