PORAZ HAJDUKA NA MAKSIMIRU

Pogledajte Subašićeva čuda i pobjednički gol 'lokosa'

19.11.2011 u 20:44

Bionic
Reading

Hajduk je odigrao još jednu očajnu utakmicu, a to što je poražen samo sa 0:1 protiv Lokomotive može zahvaliti briljantnom, bravuroznom Danijelu Subašiću

U 15. kolu MAXtv Prve lige, navijači splitskog Hajduka vidjeli su još jednu očajnu igru svoje momčadi te poraz na Maksimiru od rastrčanih i rasploženih igrača Lokomotive. Bila je to jednosmjerna utakmica u kojoj su 'bijeli' samo slučajno mogli zabiti gol, a od rezultatske katastrofe spašavao ih je nevjerojatni Danijel Subašić.

Nažalost, gusta magla i jako hladno vrijeme spriječilo je više navijača da na tribinama Maksimira prati zanimljivu utakmicu i vidi zasluženu pobjedu 'lokosa' od 1:0. Ako niste bili među onih 900-tinjak gledatelja, mahom navijača Hajduka, koji su se ipak odvažili smrzavati na stadionu, evo prilike da vidite najzanimljivije trenutke s utakmice. Sažetak susreta Lokomotive i Hajduka svakako obiluje akcijama i obranama gostujućeg golmana koje se ne smiju propustiti!

LOKOMOTIVA - HAJDUK 1:0 (1:0)
ZAGREB, stadion u Maksimiru; Gledatelja oko 900; Sudac: Domagoj Ljubičić (Osijek)

Strijelac: 1:0 Poljak (41-11m)

Lokomotiva (4–2–3-1): R. Mitrović - Boras, Mesarić, Komorski, Pivarić - M. Poljak (od 74. Mlinar), Lilaj - Peko, Brozović, F. Škvorc - T. Jurić (od 84. Martinac, od 91. M. Bagarić)
Hajduk (4–4-2): Subašić - Tičinović, Maloča, Andrić, Kukoč - Tomasov (od 66. Gabrić), Luštica, Trebotić (od 81. Lendrić), An. Sharbini - Vuković (od 66. Ah. Sharbini), Vukušić