PLAYSTATION 3 KRATKIH RUKAVA?

Potvrđeno: The Witcher 2 dolazi na Xbox 360

03.06.2011 u 10:59

Bionic
Reading

Nakon što se prošloga tjedna pojavio na PC platformi, The Witcher 2 do kraja godine moći će zaigrati i vlasnici konzole Xbox 360, potvrđeno je iz CD Projekta

Prije nekoliko dana pisali smo o naznakama koje su upućivale na to da bi se The Witcher 2 mogao pojaviti i na konzol Xbox 360i, a sada je stigla i službena potvrda.  Ekipa CD Projekta na eventu CDP Summer Days potvrdila je ne samo da već radi na verziji za Microsoftovu konzolu, nego i to da ista neće biti nimalo inferiorna PC verziji.

 

'Stvar nije u tome koliko je poligona, nego u tome kako ih koristite', glasio je odgovor CD Projekta na pitanje o tome hoće li i konzolaška verzija  moći izgledati fenomenalno poput PC verzije. 'Igra na konzoli izgleda zapanjujuće', zaključili su.

 

Valja također naglasiti da je The Witcher 2 publici po prvi puta demonstriran upravo na konzoli Xbox 360, što znači da nema potrebe sumnjati u navode Poljske ekipe. The Witcher 2 oduševio je i publiku i kritiku, što potvrđuje i ocjena od čak 89 posto na Metacriticu.

 

I za kraj jedan fun fact: za nedavna posjeta SAD-u poljski je predsjednik američkom predsjedniku Baracku Obami između ostaloga poklonio i jedan primjerak The Witchera 2.

 

The Witcher 2 je bez sumnje grafički najljepši RPG u povijesti.