SDP NAKON MARATONSKE SJEDNICE

Raspravljali o Liniću, a javnosti nude EU izbore

07.05.2014 u 20:09

Bionic
Reading

Nakon tri sata Predsjedništvo SDP-a privelo je kraju sjednicu na kojoj je raspravljalo o smjeni Slavka Linića s mjesta ministra financija. Šturi zaključak sa sjednice novinarima je prenio Igor Dragovan, glavni tajnik stranke, ali detalji rasprave za sada su ostali nepoznati

'Predsjedništvo je donijelo zaključak u kojem se potpuno okreće kampanji za EU izbore i potpuno smo posvećeni tome. Pozivamo članove stranke da daju svoj doprinos kako bismo ostvarili što bolji rezultat na EU izborima', kratko je poručio Dragovan.

Na dodatna novinarska pitanja nije želio odgovarati, osim što je potvrdio da će se sjednica Glavnog odbora održati nakon izbora za EU parlament.

Neslužbeno pak doznajemo da je sjednica prošla u relativno mirnom ozračju te da su oni koji su i ranije iskazivali nezadovoljstvo Milanovićevom odlukom isto ponovili i danas. Po odlasku s Iblerova trga Željko Jovanović samo je kratko ustvrdio kako šef stranke uživa apsolutnu potporu. Ni Zlatko Komadina nije bio raspoložen za razgovor s novinarima poručivši tek da sve što je trebalo reći je rekao glavni tajnik stranke.