1. SVIBNJA

Sljedeći tjedan najava nove Call of Duty igre!

23.04.2012 u 12:42

Bionic
Reading

Sljedeći utorak, ako je vjerovati službenim stranicama Activisiona, biti će najavljen novi Call of Duty

Na službenim stranicama Call of Duty franšize postavljeno je odbrojavanje i obavijest da će 1. svibnja biti 'svjetska objava' – nečega.  Naravno, naše su pretpostavke da se radi o novom Call of Duty naslovu koji već tradicionalno izlaze krajem svake godine, pa svibanj dolazi kao pravo vrijeme za službenu objavu.

 

S obzirom da smo prošle godine igrali Modern Warfare 3, vrlo je izgledno da će početkom svibnja biti najavljen novi Black Ops koji još uvijek slovi kao financijski najuspješniji Call of Duty, a tu će i ostati s obzirom da MW3 bilježi 4% manju prodaju. Iako je razlika gotovo kozmetička, ljudi u Activisionu navodno nisu nimaljno zadovoljni što i ne iznenađuje s obzirom na sada već legendarnu pohlepu Boba Koticka.

 

U ovom trenutku vrlo je teško reći što možemo očekivati od nadolazeće igre. Igrači iz godine u godinu od Activisiona traže dulje singleplayer kampanje i napredniju grafičku tehnologiju, no nikada se nisu uspjeli izboriti ni za jedno. Ipak, Modern Warfare 3 već je pokazivao popriličan zub vremena i zbog toga možemo očekivati barem novi(ji) engine.

 

Više informacija očekujte početkom sljedećega tjedna, a vaša očekivanja ispišite u komentarima ili na našoj Facebook stranici.