JOŠ BOLJI NEGO PRIJE!

The Witcher 2 na Xboxu 360 u travnju

27.01.2012 u 12:55

Bionic
Reading

CD Projekt je napokon objavio konačni datum izlaska velikog prošlogodišnjeg RPG hita The Witcher 2 na Xbox 360 konzolu

The Witcher 2 je uz The Elder Scrolls V: Skyrim zasigurno ponajbolji RPG koji smo mogli zaigrati prošle godine. Iako je igra izvorno uz PC razvijana i za Xbox 360, od konzolaške se verzije odustalo, a PC verzija je objavljena 17. svibnja prošle godine. Vjerojatno ponukani uspjehom PC inačice, CD Projekt je odlučio obrisati prašinu s Xbox verzije i izdati je naknadno, a sada napokon znamo i točan datum: 17. travnja ove godine.  

 

Za razliku od uobičajene prakse, Xbox 360 verzija neće biti tek običan port već 'najispoliranija verzija igre', kako tvrde u CD Projektu, a tome odgovara i puni naziv izdanja: 'The Witcher 2: Enhanced Edition'.

 

Da sve ne bi ostalo na obećanjima, CD Projekt je objavio i cijelu listu zaista brojnih i značajnih poboljšanja;

 

-Nova uvodna animacija
-33 minute novih in-game animacija
-Četiri sata gameplaya više
-Dvije nove avanture
-Novi likovi
-Nove lokacije
-Poboljšani sustav inteligentne kamere
-Novi 'target locking' sistem
-Poboljšani Character Panel

-Poboljšane i responzivnije kontrole

 

Nakon ovakvog popisa zaista nije teško zaključiti da će jedna od najboljih igara protekle godine postati još bolja. Osim dva diska na kojima će biti igra, Enhanced Edition donosi i knjigu s questovima, službeni soundtrack i mapu svijeta i to sve po cijeni od 44.99£.

 

Za one najvjernije CD Projekt je osigurao još luksuznije izdanje 'Dark Edition' koje će osim već navedenih stvari sadržavati i posebno pakiranje, knjigu s artom iz igre, tri naljepnice, medaljon i 'making of' DVD.

 

Da stvar bude bolja, 'Enhanced Edition' dolazi i na PC i to na isti datum kao i Xbox verzija, a ako igru već posjedujete, onda ćete sva nova poboljšanja moći naknadno downloadati nakon izlaska Enhanced Editiona.

 

Podsjećamo, The Witcher 2 uvrstili smo i na listu igara s najboljim prikazom seksa u protekloj 2011. godini.