predmet žudnje

Pokazala je fantastičan stajling, ali svi su gledali u njezine cipele: Nekoć popularne sandale su hit

10.05.2024 u 14:17

Bionic
Reading

Sienna Miller svoje drugo dijete rodila je prije četiri mjeseca, a nakon što se neko vrijeme pritajila na društvenu scenu i crvene tepihe vratila se u velikom stilu i to u cipelama sezone

Met Gala After party bio je kao stvoren za kraljicu boho chica, Naime, dress code same Met Gale bio je 'The Garden of Time', a isti se nastavio i na after partyju. Nekoliko sati nakon što je zadivila na kultnim stepenicama Met Gale u glamuroznoj haljini od čipke s potpisom Chemene Kamali, Sienna se presvukla u ležerniji stajlijg i dobila same pohvale.

Da traperice itekako mogu biti sjajan izbor za večernji izlazak pokazala je stajlingom s kojim je u potpunosti ponovno uronila u estetiku inspiriranu 70-ima.

Stigavši na zabavu u pratnji svog partnera Olija Greena djenula je još jedan total loook Chloé komplet. Izgledavši besprijekorno od glave do pete, Sienna je stajling upotpunila upotpunjen čipkastom bluzom s volanima, plavim trapericama s izrezima i torbom od brušene kože, a svu pažnju ukrale su cipele - smeđe wedge sandale s punom petom od drva.

  • +8
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upravo su te nekoć iznimno popularne sandale s punom petom bile u centru pozornosti na novoj reviji brenda Chloé u Parizu. Naime, pizor iz prvih redova revije brenda Chloé bio je jasan indikator nadolazećih trendova, a otkrio je da se na modnu scenu vraćaju nekoć popularne wedge sandale.

Naime, gotovo sve slavne uzvanice smještene u prvom redu revije najavile su povratak legendarnih sandala po uzoru na klompe, s karakterističnom platformom od drva i prepoznatljivim detaljem debelih remena od crne kože.

Sada je je ove sandale, samo sa smeđim remenima, isfurala Sienna i to na Met Gala zabavu tako da je itekako jasno da je riječ o modelu za kojim će se trendseterice pomamiti te ih rado prošetati po glavnim modnim središtima.

Uz to valja uzeti u obzir da i sama Sienna ima snažan utjecaj na stil. Tako je manekenka Adwoe Aboaha na j Met Gali obznanila trudnoću u dvodijelnom setu crvene suknje i kratkog topa, koji je dizajnirao H&M. Taj look neodoljivo je podsjećao na Schiaparellijevi kreaciju koju je Sienna nosila u Theatre Royal Drury Lane povodom Vogue World Showa kada je bila u visokom stupnju trudnoće.

izgled za pamćenje

Baš svi su gledali u nju: Sienna Miller istaknula je trudnički trbuščić u neobičnom stajlingu

Pogledaj galeriju

Ne bi bilo prvi put da se popularni high street brendovi inspiriraju boemskim stilom Sienne Miller pa bismo tako vrlo lako mogli pronaći nekoć popularne wedge sandale s potplatom od drva na policama pristupačnih brendova.