neobičan spoj

Hailey Bieber otkrila svoje trudničke želje: 'Ne smijete me osuđivati'

16.05.2024 u 15:13

Bionic
Reading

Justin i Hailey Bieber iščekuju svoje prvo dijete, a 27-godišnja trudnica na Instagramu je otkrila da, poput mnogih trudnica, ima želju za čudnim okusima, a otkrila je i svoj trenutni favorit

Kada poznati parovi objave radosnu vijest da iščekuju bebu, javnost obično napravi pravu euforiju, a isto se dogodilo kada su Justin Bieber i njegova supruga objavili da je Hailey Bieber trudna. Fotografijama na kojem se jasno vidi trudnički trbuščić svijetu su obznanili sretnu vijest, a Hailey je sada otkrila prve detalje svoje trudnoće.

Iako su i ranije kružile vijesti o navodnoj trudnoći lijepe Hailey, ovaj put fotografije su učinile svoje i otkrile da će svijet kroz par mjeseci upoznati bebu Bieber.

Još uvijek se ne zna puno o bebi, ali Hailey je društvenim mrežama podijelila kako izgledaju njezini trudnički dani. Kao i mnoge trudnice, Hailey ima trudničke želje za raznim okusima, posebice za pomalo neobičnim spojem - na svom Instagram Storyju u srijedu je otkrila da trenutno voli jesti kisele krastavce prelivene salatom od jaja i ljutim umakom.

'Ne, ne smijete me osuđivati', napisala je Bieber na Instagramu.

U prosincu 2020. Justin je gostujući kod Ellen DeGeneres govorio o proširenju obitelji, no priznao je da poštuje želje svoje supruge te da o njoj ovisi kada će postati roditelji. Objasnio je da Hailey još želi postići neke vlastite ciljeve prije negoli postane maka te da poštuje njezine želje i tajming.

HAILEY BIEBER

Bomber jakne ponovno su 'in', a ovako ih nosi dama čiji se stil naveliko kopira

Pogledaj galeriju