slučajnost ili...

Nakon što je Justin Bieber objavio da će postati otac, njegova bivša djevojka objavila je ove fotografije

10.05.2024 u 15:29

Bionic
Reading

Selena Gomez pohvalila se romansom s Bennyjem Blancom nedugo nakon što su Justin i Hailey Bieber objavili da očekuju svoje prvo dijete

Pjevačica pjesme 'Lose You to Love Me' u četvrtak popodne je na svom Instagram Storyju objavila preslatku crno-bijelu snimku na kojoj se ona i producent drže za ruke. Također je objavila zajedničku fotografiju s Blancom i njezinim kolegama iz filma 'Only Murders in the Building', Martinom Shortom i Steveom Martinom.

Poznato je da se 31-godišnja Selena na društvenim mrežama voli pohvaliti s romantičnim trenutcima s 36-godišnjim Bennyjem Blancom Gomez, pogotovo otkako su svoju vezu objavili u prosincu. Obzirom da je zaljubljena preko ušiju, čini se kako pjevačicu pjesme 'Who Says' nije uznemirilo saznanje da Justin - s kojim je bila gotovo osam godina u vezi - čeka svoje prvo dijete sa suprugom i osnivačicom brenda Rhode, Hailey Bieber.

Slavni par Bieber vijest o bebi objavili su na Instagramu u četvrtak uz video i slike ceremonije obnove vjenčanih zavjeta na Havajima. Za tu prigodu Hailey je odjenula bijelu čipkastu haljinu koju je dizajnirao Saint Laurent, dok je Justin bio ležeran u bomber jakni i bejzbolskoj kapi.

Fotografije romantičnog snimanja pokazuju kako se par grli i ljubi, dok drugi dio fotografija pokazuje buduću majku nježno miluje već vidljiv trbuščić.

Manekenka Victoria's Secreta navodno je u trećem tromjesečju - trudna je šest mjeseci - što znači da bi beba Bieber mogla stići do kasnog ljeta.

  • +7
Hailey i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hailey i Justin vjenčali su se u rujnu 2018. - oko šest mjeseci nakon što je Justin službeno raskinuo sa Selenom Gomez. Godinu dana kasnije proslavili su vjenčanje u krugu obitelji i prijatelja.

Uoči trudnoće, Hailey je u intervjuu za Sunday Times u svibnju 2023. otvoreno progovoroial o svom strahu od odgoja djece. 'Doslovno stalno plačem zbog ovoga! Jako želim djecu, ali se bojim - rekla je. 'Dosta je što ljudi govore stvari o mom mužu ili mojim prijateljima. Ne mogu zamisliti da se moram suočiti s ljudima koji govore stvari o djetetu. Možemo samo učiniti najbolje što možemo da ih odgojimo. Sve dok se osjećaju voljeno i sigurno.'