Idilična ljubavna priča

Sve je počelo telefonskim razgovorom: Luka i Vanja Modrić slave godišnjicu braka

13.05.2024 u 21:20

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša današnjice supruzi Vanji čestitao je godišnjicu braka na Instagramu i njihovu zajedničku fotografiju podijelio s preko tri milijuna pratitelja. Ženu svog života ljubi kao prvog dana

Luka i Vanja Modrić i nakon niza godina i troje djece uživaju u ljubavnoj idili. Danas obilježavaju svoj veliki dan.

Povodom 14. godišnjice braka nogometaš je objavio selfie s voljenom suprugom uz emotikone srca i prstena. Često je isticao kako mu je obitelj najveća potpora u onome što radi te da bez supruge ne bi došao tu gdje jest.

U svojoj iznimnoj sportskoj karijeri potpisivao je brojne važne ugovore. No, definitivno najvažniji potpis stavio 2010. pred matičarom. U lipnju 2011. imali su veliko vjenčanje, a Vanju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Podsjetimo, Luka je upoznao Vanju kao 19-godišnjak, a ona je tada radila za Mamić Sport Agency. Nogometaš je tada počeo igrati za Dinamo, a njihov prvi susret bio je u zagrebačkom kafiću 2004. No kako su pisali domaći mediji, osjetili su da je to to već preko telefonskog poziva koji je trajao tri sata. Supružnici su tijekom braka dobili sina Ivana i kćeri Emu i Sofiju.