sienna miller

Kraljica boho chica s hit haljinom sezone servirala stajling bez greške

09.05.2024 u 10:17

  • +8

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Prije samo četiri mjeseca rodila je svoje drugo dijete, no novopečena mama Sienna Miller izgledala je nevjerojatno u zelenoj mini haljini koju je odabrala za gala večeru ususret modnom događaju Met Gala

Slavna glumica i njezin dečko Oli Green postali su roditelji djevojčice prije četiri mjeseca, a nakon kraćeg odmora i vremena posvećenom samo bebi Sienna Miller se u velikom stilu vraća na scenu.

Glavna urednica magazina Vogue Anna Wintour već godinama organizira Met Galu, a ususret tom modnom spektaklu organizirana je i svečana večera na koju je Sienna stigla u pratnji dečak Olija Greena.

Glumica je izgledala vrlo otmjeno u zelenoj haljini od brušene kože, koja je bila oblikovana u stilu haljine na jedno rame s velikom bijelo-zelenom mašnom. Stajling je upotpunila jednostavnim, bijelim salonkama sa špic vrhom, a plavu dugu kosu ukrasila je valovima što se dobro spojilo s prirodnim make-upom.

Sienna, koja je inače poznata po istančanom modnom stilu te je jedna od kraljica boho chica pokazala je kako nije odoljela jednom od najvećih trendova po pitanju haljina ove sezone. Naime, sezonu haljina ove godine u fokus je stavila upravo kožu koja zauzima istaknuto mjesto i u proljetno-ljetnoj sezoni zahvaljujući kožnim haljinama koje su brendovi kao što su Chloé, Hermès, Alexander McQueen ili Alaïa izveli na modne piste. A ovaj trend prihvatili su i brojni high street brendovi garantirajući popularnost ovog vječno zavodljivog komada.

Iako su kožni komadi uobičajeno dio jesensko-zimske garderobe i ove godine modne piste nalažu posve suprotno: kožna haljina jedan je od vodećih proljetno-ljetnih trendova koji obećava osvojiti zaljubljenice u modu svih dobi i stilova i to vrlo različitim dizajnom i bojama koje se prilagođavaju svim vrstama prilika. Izbor kožnih haljina je velik i odgovara najrazličitijim stilovima.