capsule ormar

Nose se od jutra do mraka: Ovo su tri najljepše crne haljine iz Zare

09.05.2024 u 05:43

Bionic
Reading

Haljine su nezaobilazni dodatak u svakom modnom ormaru. Neki od najljepših stilova kriju se na policama Zare. Iako je izbor šarolik, ova tri crna modela popularnog high street brenda vrući su hitovi

Imati dobru crnu haljinu u ormaru jedan je od ključnih trikova koji omogućuju svima da budu pripremljeni za baš svaki stilski izazov.

Ovim odjevnim predmetom u tren oka moguće je stvoriti elegantan izgled u nekoliko sekundi za bilo koji dan u godini. Zara u ponudi ima gotovo 200 crnih haljina, ali ova tri modela godinama ćete imati u ormaru, ali i nositi. Za kreiranje besprijekorno elegantne, chic i tako nosive capsule garderobe bacite oko na ove modele.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Crna slip midi haljina

Za one večeri u kojima ne znate što odjenuti slip haljina je rješenje, čak i zimi. Ovaj model u crnoj boji podiže izgled, a za kreiranje cjelokupnog stajlinga ne traži puno, tek klasične cipele s visokom petom. Za odlazak u restoran ili na djevojačku večer njime ne možete promašiti, pogotovo ove sezone.

Ako se pitate kako ga kombinirati, jednostavan, ali efektan look možete kreirati cipelama s četvrtastom petom i jednostavnim zlatnim nakitom. Ako izgledu želite dati poseban štih, uvijek dobar izbor su metalik naušnice.

Kratka crna haljina

Sada, kada je lijepo vrijeme i temperature rastu, kratke haljine ponovno dolaze u fokus. Ovaj Zarin model je elegantna opcija za dane u uredu ili pak za odlazak u restoran. Može ga nositi uz visoke potpetice ili ravne cipele, a za kombiniranje je odlična inspiracija chic stil Francuskinja.

Za odlazak na posao dovoljno je pribjeći vječnoj capsule garderobi, naprimjer možete nositi haljinu uz kratki bijeli sako i ružičaste satenske balerinke ili uvijek trendi Mary Jane cipele. Želite li postići profinjeniji izgled, odlučite se za monokromatski look s cipelama sa špic vrhom i vrlo jednostavnim nakitom.

Crna lanena midi haljina

Među novitetima u Zari je i lanena haljina, u koju se zasigurno isplati investirati ove sezone. Kao stvoren za vruće dane, ovaj model nosiv je od jutra do mraka.

Za ležeran i dotjeran izgled dobro je pri ruci imati bijele tenisice ili crne Mary Jane cipele. Kako biste mu dali moderan štih i malo više boje, možete kombinirati haljinu s trendi tenisicama ili crvenim balerinkama jer su istovremeno vrlo chic i udobne.

  • +20
Laskave haljine iz Zare Izvor: Ostale fotografije / Autor: Zara promo, Canva