neodoljivo joj nalikuje

Imala je pet mjeseci kad je izgubila majku, pogledajte kako danas izgleda kći Anne Nicole Smith

06.05.2024 u 13:42

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih Playboyevih zečica umrla je 2007. u 41. godini života nakon što se predozirala lijekovima, a iza nje je tada ostala petomjesečna kći Dannielynn Birkhead koju je Anna Nicole Smith dobila s fotografom Larryjem Birkheadom

Tradicionalno, kao svake godine Larry Birkhead posjetio je s Dannielynn Birkhead Kentucky Derby koji se ove godine održava po jubilarni 150. put, a pale su i nove zajedničke fotografije ponosnog oca sa kćeri koju je dobio s pokojnom Annom Nicole Smith.

Na fotografijama se može vidjeti da je Dannielynn sve sličnija svojoj majci. Birkhead je prvo na Instagramu pokazao fotografije pred polazak na gala večer kada je otkrio da je kćeri kupio haljinu od pjevačice Janet Jackson u okviru njene dobrotvorne aukcije.

Zatim je objavio fotografije sa trke, gdje je plavokosa tinejdžerica pozirala u raskošnoj dugoj crvenoj haljini. Još 2012. postala je Guessov model, a kako je kazala bilo joj je čudno kad je sebe prvi put vidjela na velikom plakatu.

U vrijeme Dannielynninog rođenja, Smith je tvrdila da je Dannielynnin Howard K. Stern, njezin dugogodišnji agent i odvjetnik. Postojale su i sumnje da bi to mogao biti Annin tjelohranitelj Alexander Denk, zatim Frédéric Prinz von Anhal. Međutim, sudska bitka za utvrđivanje očinstva utvrdila je da je Birkhead Dannielynnin biološki otac. Tada mu je dodijeljeno skrbništvo nad kćeri.

Fotograf je priznao je da je od kolovoza 2005. do veljače 2006. bio u povremenoj vezi s Annom. Navodno je uzoran otac koji ne skriva koliko mu znači dobar odnos s kćeri.

Dannielynn se mame ne sjeća, ali čuva uspomene na nju te je kuća u kojoj živi s tatom prepuna Anninih fotki, postera i odjeće. U svibnju prošle godine privukla je pažnju svojim outfitom kada je u čast svoje majke odjenula sivi top s dugim rukavima na kojem su bile otisnute crno-bijele fotografije plavokose starlete.

Podsjetimo, Anna je slavu stekla 1993. kada se skinula za Playboy i postala zečica godine, a ostala je upamćena kao jedno od najprepoznatljivijih američkih TV lica. Ušla je u glumačke vode i osvojila je javnost svojim južnjačkim šarmom i tako stekla status megapopularne američke ikone.

Anna Nicole Smith Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

U dobi od 26 godina, udala za 89-godišnjeg tajkuna J. Howarda Marshalla koji je umro 14 mjeseci nakon njihova vjenčanja. Godinama se borila na sudu s njegovim nasljednicima, no na kraju nije dobila ništa te su jedinim nasljednicima proglašena Marshallova djeca.

Anna je 7. rujna 2006. rodila kćer Dannielynn, no tri dana kasnije se suočavala s velikom tragedijom. Naime, njezin sin Daniel Wayne Smith preminuo je u 21. godini u njezinoj bolničkoj sobi tri dana nakon što je došao na Bahame vidjeti tek rođenu polusestru. Na njegovu tijelu provedene su dvije obdukcije i utvrđeno je da je umro zbog smrtonosne kombinacije opijata. Nakon smrti sina postala je suicidalna, a na sahrani je napravila incident kada je pokušala ući u njegov lijes.