DANNIELYNN BIRKHEAD

Sjećate li se Anne Nicole Smith? Njezina kći danas ima 15 godina i slika je i prilika majke čiji se život ugasio u hotelskoj sobi

12.05.2022 u 06:33

Bionic
Reading

Na večeri Barnstable Brown Gala, kojoj su prisustvovale brojne slavne osobe, pojavila se i 15-godišnjakinja plave kose i neodoljivog osmijeha, a koji je mnoge posjetio na pokojnu starletu Anne Nicole Smith. Da jabuka ne pada daleko od stabla, pokazalo se i u ovom slučaju, jer je riječ o njezinoj kćerki Dannielynn

Odjevena u legendarni stajling iz 2003. godine, u kojem je Janet Jackson došla na utrku Kentucky Derby, 15-godišnja Dannielynn Birkhead svojom je pojavom ipak sve podsjetila na pokojnu majku Anne Nicole Smith.

U crnom odijelu, s prevelikim remenom i poštarskom kapom na glavi, Dannielynn nije uspjela sakriti plavu kosu, poput svoje majke, ali i identičan pogled i osmijeh.

Inače, tu odjevnu kombinaciju Dannielynn je kupio njezin otac Larry Birkhead na jednoj od aukcija Julien'sa, čime se sam pohvalio na njihovom zajedničkom Instagramu, a potom je objavio fotografije s večere Barnstable Brown Gala, na kojoj su imali prilike upoznati Janet Jackson i fotografirati se s njom.

Za Dannielynn i njezinog oca Kentucky Derby ima posebno značenje jer je upravo ondje on početkom 2000-ih upoznao Anne Nicole Smith te su se upustili u ljubavnu vezu. Par je dobio kćerku 2006. godine i to samo pet mjeseci prije negoli je bivša Playboyeva zečica preminula slučajno se predoziravši lijekovima u 39. godini života.

'Dannielynn je sada tinejdžerica, a ne zna gomilu činjenica o svojoj majci. Kao otac djevojke koja je tako mala izgubila majku, pomislio sam - zašto joj ne pokazati njezine početke? Iskreno, ni sam nisam znao neke detalje iz njezinog života', ispričao je svojedobno Larry.

Fatalna plavuša Anne Nicole Smith bila je jedna od najpoznatijih Playboyevih zečica, a javnost je sablaznila odlukom da se sa samo 26 godina uda za 89-godišnjeg milijardera J. Howarda Marshalla II. Njezina životna priča nije bila nimalo lijepa. Nakon što joj je propao prvi brak s Billyjem Wayneom Smithom, s kojim je dobila sina Daniela, počela je raditi kao striptizeta, a život joj se okrenuo za 180 stupnjeva nakon što se skinula za Playboy.

Dannielynn Birkhead Izvor: Profimedia / Autor: C Michael Stewart/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

U striptiz klubu upoznala je budućeg supruga, 89-godišnjeg tajkuna, tvrdeći cijelo vrijeme da nije sponzoruša i da nije s njim zbog novca. 'Nitko me nikada nije volio i poštovao kao on. Volim ga zbog toga. Dosta mi je toga da me optužuju da sam sponzoruša. Jednostavno me uzbuđuju staračke pjege', izjavila je svojedobno Anne Nicole, a postala je udovica nakon nešto više od godine dana braka.

Njezin suprug preminuo je zbog upale pluća, a onda je krenula drama sa sudskim sporovima nakon što je njegov sin ustvrdio da brak nije bio važeći, uz tvrdnju da je njegov otac bio prestar i senilan. Taj spor trajao je do njezine smrti, a u međuvremenu je starleta počela pronalaziti utjehu u narkoticima. Sve gori postao je i njezin odnos sa sinom Danielom te ga je u jednom trenutku izbacila iz kuće.

  • +2
Anne Nicole Smith Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Ona je tada doznala da je trudna, a porođaj su pratile i televizijske kamere. Sve to vrijeme nije željela otkriti tko je otac djeteta. Čak je i njezin odvjetnik Howard K. Stern priznao pred kamerama da je bio s njom u dugoj vezi, tvrdeći da je on otac djevojčice, a onda su se s istim tvrdnjama pojavila još dvojica muškaraca - prvi je bio suprug Zsa Zse Gabor, Frederic Prinz von Anhalt, a drugi njezin bivši tjelohranitelj Alexander Denk. DNK analiza pokazala je da je otac fotograf Larry Birkhead, s kojima Dannielynn danas i živi.

Samo tri dana nakon rođenja kćeri Anne Nicole Smith proživjela je novu tragediju. Tada 20-godišnji sin Daniel došao ju je posjetiti te su se pomirili, a kao znak pomirbe odlučio je prespavati u njezinoj bolničkoj sobi, u kojoj su ga ujutro pronašli mrtvog. Smrt je nastupila predoziranjem. Sve to dovelo je starletu u teško psihičko stanje te je sve češće razmišljala o smrti, a njezine crne misli obistinile su se 8. veljače 2007. godine, kada je pronađena mrtva u sobi 607 hotela Hard Rock na Floridi.