veselo društvo

Indira Levak pokazala djelić svog slavlja, a suprug Miro je zafrkava: 'Bome, nije ti lako ugoditi'

17.09.2020 u 13:24

Bionic
Reading

Najprije je 47. rođendan obilježila u svojoj kadi kada je nazdravila šampanjcem i tortom čime ju je iznenadio suprug Miroslav, a potom je svoj veliki dan proslavila u društvu prijatelja u zagrebačkom restoranu uz teletinu ispod peke. Na račun toga pao je i simpatičan komentar njezinog voljenog muškarca

Uvijek dobro raspoložena Indira Levak u veselom ozračju uz producenta Branimira Mihaljevića i njegovu suprugu Sandru feštala je i uživala u slasnim gastronomskim delicijama. Fanovima se morala pohvaliti kako je to izgledalo.

'Zna muž kako ugoditi svojoj ženi! Teletina ispod peke', opisala je video koji je objavila na društvenim mrežama. Među brojnim 'komentatorima' koji su Indiri slali čestitke za rođendan bio je i Miroslav Levak koji se našalio na suprugin račun i poručio da joj nije lako ugoditi. 'Jedva smo našli tele dovoljne težine za tvoj apetit', duhovito je dometnuo.

Pjevačica je više puta isticala kako je njezin Miro romantičan tip muškarca i često joj priređuje iznenađenja, no u teretani nema milosti za nju. Nekoliko dana ranije ranije diskretno je natuknula kako joj suprug, ujedno i njezin trener, zadaje preteške vježbe. Glazbenica napornim vježbanjem održava svoju kondiciju i top formu na inovativnim spravama u njihovoj teretani, a kako to izgleda nerijetko pokazuje fotografijama i video snimkama.