POVRATAK U HRVATSKU

Nikolina Pišek završila još jedno poglavlje pa poručila: 'Naučiš živjeti s tim ranama'

03.08.2023 u 08:42

Bionic
Reading

Protekla dva tjedna voditeljica se hvalila atraktivnim ljetnim fotografijama s destinacija koje je posjetila tijekom krstarenja s prijateljicom koja ju je time i iznenadila. Sada se javila sa zadnje destinacije prije povratka

Nikolina Pišek koji dan ranije na Instagramu je pokazala kako izgleda vrijeme koje su bosanskohercegovačka voditeljica i novinarka Dejana Rosuljaš provodile na brodu prije iskrcavanja u luke, a najviše pozornosti je, očekivano, privukla ona gdje je se može vidjeti kako pozira u kupaćem kostimu leopard uzorka.

'Ovo je status o kraju jednog putovanja i planiranju novih, o prijateljstvu i prilikama koje se otvaraju, o novim ljudima koji ulaze u tvoj život da bi ga oplemenili nakon što te neki kojima si vjerovala rane', započela je Nikolina u znakovitom opisu svoju zadnju objavu nakon plovidbe, a javila se iz Barcelone.

'Ne nepovratno. Naučiš živjeti s tim ranama i naučiš kako izbjeći nove. Zaliječiš se. Smiješ se opet. I živiš punim plućima, drugačije sretna no prije, ali sretna', dodala je voditeljica te se zahvalila prijateljici koja ju je povela na putovanje. 'Hvala sto si me natjerala da skočim u nepoznato. Bilo je neprocjenjivo, poručila je Pišek.

Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Inače, svoju avanturu dame su počele iz Rima, preko Atene, Mykonosa, Rhodesa, Santorijina i Malte, a zadnja 'stanica' im je bila Španjolska.