rođendan je

Veliko slavlje u Londonu: Kate Middleton i princeza Charlotte sve su razveselile

02.05.2024 u 12:00

Bionic
Reading

Princeza Charlotte poznata je kao 'desna ruka' princeze Kate na obiteljskim druženjima jer majci puno pomaže u brizi oko šestogodišnjeg brata. Danas je princeza proslavila deveti rođendan, a poseban dan obilježen je na tradicionalan način

Nekoliko dana nakon što je najmlađi član kraljevske obitelji proslavio rođendan, rođendan je proslavila i jedina kći princa Williama i Kate Middleton. Princeza Charlotte navršila je devet godina, a tom je prigodom na Instagram profilu princa i princeze od Walesa osvanuo prekrasan rođendanski portret.

Fotografirana u vrtu uz grm cvijeća, princeza Charlotte razvukla je usta u širok osmijeh i nasmiješena fotografirala pred objektivom svoje majke.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Baš kao i Louisov, i ovaj je rođendanski portret fotografirala Kate Middleton koja je ovim potezom pokazala kako ne planira napustiti tradiciju fotografiranja rođendanskih portreta svoje djece. Skandal oko fotografije za Majčin dan sada je iza nje, a topli dječji portreti ipak su pokazali da amaterska fotografkinja zna što radi.

'Sretan 9. rođendan, princezo Charlotte', stoji u opisu fotografije uz zahvalu svima na lijepim željama.

Fotografija je u 20-ak minuta dobila već više od 155.000 lajkova, a mnogi su se pridružili čestitkama ne skrivajući simpatije prema princezi koja se već više puta pokazala kao odgovorna i zrela djevojčica.

'Oni su divna djeca. Charlotte je tako ljubazna i prijateljski nastrojena i druga je djeca obožavaju. Dobra je prema mlađoj djeci i vrlo je popularna. I George se čini kao dobar dječak, a mali Louis jednostavno ima puno energije', otkrio je izvor za Hello! ponešto o karakteru princeze.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju