TOM SELLECK

Zvijezda 'Plave krvi' već je 37 godina u braku s plavokosom Jillie; koja je tajna?

09.05.2024 u 08:43

Bionic
Reading

U svijetu bogatih i slavnih, točnije u svijetu filmskih faca, prava je rijetkost pronaći parove koji su izdržali sve kušnje koje im je na leđa stavio Hollywood. Oni koji su u tome zasigurno uspjeli su glumac Tom Selleck i njegova supruga Jillies, s kojom je u braku od 1987. godine

U glamuroznom svijetu Hollywooda, gdje su prave i iskrene ljubavne priče uistinu prava rijetkost, dugotrajna romansa Toma Sellecka i Jillie Mack pravo je osvježenje. Oni su pravi primjer kako ljubav, ali i odluka da svoj privatni život drže podalje od javnosti, uistinu mogu osnažiti brak i sačuvati ga od svega.

Svoju srodnu dušu Tom Selleck, koji se proslavio 80-ih ulogom u kriminalističkoj drami 'Magnum', pronašao je u talentiranoj glumici iz Devizesa, Jillie Mack.

Tijekom svoje karijere snimila je mnoge značajne uloge u serijama poput 'Frasier' i 'Hitna pomoć', no njezina izvedba u produkciji 'Cats' na West Endu bila je sudbonosna za njezin susret s Tomom.

Romansa je započela pod blještavim svjetlima londonske kazališne scene 1984. godine, u vrijeme kada je Selleck u Londonu snimao film 'Lassiter' te je odlučio pogledati mjuzikl 'Cats'.

  • +3
Jillie i Tom Selleck Izvor: Profimedia / Autor: Sara De Boer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Toliko mu se mjuzikl svidio, točnije Jillie u njemu, da je u kazalište otišao nekoliko puta. Te njegove fascinacije mjuziklom prisjetila se i njegova kolegica s ekrana, Jane Seymour, koja je rekla: 'Stalno mi je govorio koliko je fantastičan mjuzikl. Ja sam smatrala da je dobar, no to nije značilo da bi ga pogledala još koji put.'

Bilo je jasno kao dan da je Jillie ta koja je na njega ostavila takav dojam. Nije trebalo dugo da kliknu, a nakon jedne zajedničke večere sve je bilo jasno kao dan.

Serija 'Blue Bloods' - 13. sezona trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Njihova ljubav bila je toliko velika i jaka da su se 7. kolovoza 1987. odlučili vjenčati na tajnoj ceremoniji u gradu Reno u američkoj saveznoj državi Nevada. Dok je za Jillie to bio prvi brak, Selleck je iza sebe već imao jedan neuspjeh, stoga je ovo bio novi početak za oboje.

Kada je riječ o obitelji, Tom Seleck je uvijek bio iznimno zaštitnički nastrojen prema njihovoj privatnosti, ne želeći da u njihov život zabadaju nos nepoznati ljudi. 'Najvažnija stvar u životu mi je vrijeme provedeno s obiteljii. Bilo mi je jako teško izložiti svoj privatni život i živjeti s njim. Postoje određene stvari koje mi jednostavno nisu ugodne.'

Zahvaljujući tome uspjeli su sačuvati svoj brak punih 37 godina. Svoje prvo i jedino dijete, kćer Hannah, dobili su 16. prosinca 1988., dok Selleck iz prvog braka s Jacqueline Ray ima sina Kevina.