što su dogovorili?

Predsjednik Hajduka u Zagrebu se sastao s utjecajnim menadžerom; otkriveni detalji

10.05.2024 u 08:05

Bionic
Reading

Ivan Bilić, novoizabrani predsjednik Hajduka, u Zagrebu je snimljen na sastanku s menadžerom Andyjem Barom koji u svojoj agenciji ima nekoliko igrača 'bilih', a među njima je i Josip Brekalo

Hajdukov predsjednik Ivan Bilić 'ulovljen' je u Zagrebu na razgovoru s utjecajnim nogometnim menadžerom Andyjem Barom.

Taj sastanak ne bi nikoga trebao čuditi jer se Bara brine za karijere nekoliko igrača 'bilih'. Najzvučnije ime je naravno Josip Brekalo koji je na Poljud stigao iz Fiorentine na posudbu do kraja sezone. Navodno je baš Brekalova budućnost u dresu Hajduka bila glavna tema razgovora.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Podsjetimo, Brekalo je na Poljud stigao kao igrač Fiorentine na posudbu do kraja sezone koju je Hajduk platio oko 600.000 eura. Kako se čini, 'bili' su zainteresirani zadržati Brekala i za sljedeću sezonu, no pitanje je kakve planove s njim ima Fiorentina.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +15
Hajduk - Varaždin, SuperSport HNL (5.5.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Andy Bara u Hajduku ima još nekoliko svojih 'štićenika'. Prije svih su to prvotimci Roko Brajković (18) i Mihael Žaper (25) koji su vezani dugoročnim ugovorima (do 2026. odnosno 2028.) pa je nekako logično da je fokus razgovora ipak bio na Brekalu.

Uz njih je tu i Domagoj Begonja (18), lijevi bek i kapetan juniorske momčadi Hajduka koji bi ubrzo trebao potpisati profesionalni ugovor pa je sigurno bilo razgovora o njegovoj budućnosti na Poljudu.