moj posao

Tražiš posao na koji ćeš ići s osmijehom na licu? Pogledaj što se nudi

26.08.2024 u 10:57

Bionic
Reading

Portal moj-posao.hr donosi tjedni pregled slobodnih radnih mjesta

KFK d.o.o., europski je lider u proizvodnji aluminijsko-staklenih fasada koje plasiraju na svjetsko tržište, traga za Voditeljem projekata alu-ostakljenih fasada (m/ž). Na ovom radnom mjestu bit ćeš odgovoran/na za poslove vođenja domaćih i inozemnih projekata te planiranje i koordinaciju sa svim odjelima na projektnoj razini. Ponuda uključuje radni odnos na neodređeno vrijeme, konkurentna primanja, plaćen prijevoz i dodatak za topli obrok te mogućnost napredovanja i dodatnog osposobljavanja. Pošalji svoju prijavu do 2. rujna.

PICK & PACK d.o.o. brzorastući je startup, tj. platforma koja omogućuje klijentima i zaposlenicima učinkovito nadziranje i upravljanje paketima u procesu dostave. Trenutno zapošljavaju na poziciji Full-Stack Developer Mid / Senior (m/ž), a opis posla podrazumijeva razvijanje novih značajki i funkcionalnosti sustava, održavanje postojećeg koda te identifikaciju rješavanje problema u radu sustava. Nude ti neto plaću od 1600 do 2400 €, mentora te povlastice i nagrade za izvanredan rad. Ako se znaš koristiti programskim jezicima JavaScript i PHP, prijavi se do 1. rujna.

RIS AG posvećen je pružanju inovativnih, integriranih IT rješenja koja zadovoljavaju najviše standarde za klijente. Zapošljavaju Frontend Developera (m/ž) koji će raditi na samom rubu web tehnologije, poboljšati način na koji korisnici koriste softver te graditi i razvijati rješenja sljedeće generacije. Nude ti fleksibilno radno vrijeme, odlična primanja, kontinuirane edukacije i profesionalni rast te ravnotežu privatnog i poslovnog života. Požuri i prijavi se do 21. rujna.

Jedna od najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj, RTL Hrvatska d.o.o., zapošljava na poziciji Operater programske arhive / QC (m/ž). Traže iskusnog i odgovornog QC stručnjaka koji će se pridružiti timu u odjelu programske arhive i emitiranja programa na RTL- u Hrvatska. Nude ti rad u dinamičnom okruženju, mogućnost kontinuiranog usavršavanja te stimulativna primanja. Ako posjeduješ minimalno tri godine radnog iskustva u radu s AV materijalima, javi im se do 30. kolovoza.

Poslovno Informatički Sistemi d.o.o. (PIS), jedan od najvećih proizvođača ERP rješenja u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu, zapošljava novog Analitičara u odjelu aplikativnih rješenja Junior / Mid / Senior (m/ž). Nude ti fleksibilno radno vrijeme, ugovor na neodređeno, mentora, božićnicu, dar za djecu, nagrade za radne rezultate, plaćeni topli obrok u obližnjem restoranu.... Ako su te zainteresirali, prijavi se do 1. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!